Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt nő létemre bizonytalan vagyok ismerkedeskor, más is így van ezzel?
Sziasztok
31 éves vagyok, ennek ellenére ismerkedésben nem vagyok túl jó, sokszor Döntésképtelen vagyok.
Pl. Adott egy férfi, akivel randizom és egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy folytassam-e vele az ismerkedést..
Két randink volt, jól éreztem magam vele, aranyos, jó fej, jó programokat talált ki, nevettünk is. Jó volt, de van bennem egy ellenérzés, hogy nem akarok vele többet találkozni... Van ami nem tetszik, pl. van kis felesleg rajta, csókolóztunk, de nem éreztem azt a vibrálást, hogy húú..bárcsak végeláthatatlan ideig csókolna...
Megbeszéltünk egy harmadik találkozót, ottalvósat.. De ellenállás alakult ki bennem, legszívesebben kifutnék a világból, viszont félek, ha lemondom és nem adok esélyt, akkor meg fogom bánni..
Olyan, mintha két hang lenne a fejemben és egymással veszekedne.. Az egyik azt mondja, menj el, érezd jól magad, élvezd a pillanatokat, élj!! A másik hang pedig, hogy engedd el, hamar az elején nincs vonzódás, úgy érzed nem a Te embered, bármennyire is szimpatikus, engedd, hogy elmenjek. Ez egy jel, hogy nem vagytok egymáshoz való
Olyan, mintha háború dúlna bennem..
Már máskor is volt ilyen, az előző ismerkedésemben is.. Abból nem lett semmi, akkor is kételkedtem..aztan erolkodtem, hátha mégis.. Végül nem jött össze.
Bár a jelenlegi randipartneremmel sokkal jobban éreztem magam..
Talán el kellene mennem egy pszichológushoz, tudom ez nem normális..
Amúgy jellemez a Döntésképtelenség, volt, hogy azon vívodtam elmenjek-e egy programra a barátaimmal, vagy megmerjek-e venni magamnak egy ruhát a boltban.. Stb

A nagyon fájós dolgoktól eret vágnának?
Vagy kiközösítenének a családból?
Nem bízol bennük?
Sérelmeket másfelől nem praktikus dolog őrizgetni,
próbáltad esetleg fantáziálással megoldani az adott helyzetet,
amit pl elrontottak? LEjátszottad fejben, h milyen lett volna,
ha másképp reagálnak egy-egy tettedre?
Nem vágnának eret, nem közösítenének ki..
Próbáltam igen, elképzelni, hogy jó anyukam egy gondoskodó anya volt és kapcsolatban voltunk gyermekkoromban.

Szerintem ne erőltess olyasmit, ami ilyen zsigeri ellenállást vált ki belőled. Valószínűleg egyszerűen csak nem illetek össze a pasival, ez egyáltalán nem a világvége, nyugodtan lépj tovább és randizz mindenféle emberrel, aki szimpatikus.
Önostorozás helyett inkább azt nézd, mikor kivel érzed jól magad.

Azért vagy dilemmában, mert nincs jobb opciód mint ez a férfi.
Ha valami jó nő lennél és minden ujjadra akadna jelentkező, élből elutasítottad volna már a randi meghívást is.

Mert talán nem így van?
Máskülönben mit randizgatnál egy olyan férfival, aki nem jön be?
Úgy elküldenéd, mint a szart.
Vissza sem írnál neki, leláttamoznád, kamuznál hogy így nem érsz rá meg úgy stb
Csak azért foglalkozol vele, mert nincs jó pali a láthatáron és jól esik a figyelme.

Kövérnek tartod a pasit. Magyarán nem jön be.
Ne húzd a pasi idejét. Lehet hogy talál olyan nőt akinek ő kell.
Te csak ki használnád, hogy olyan alapon mint ha nincsen ló jó a szamár is.
Lépj tovább és kész.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!