Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnétek olyan férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan férfival akit korábban visszautasított a barátnőtök?

Figyelt kérdés

Úgy 2 hónappal ezelőtt egy kedves barátom szülinapi bulijára mentem és elhívtam az egyik barátnőmet is. A bulin találkoztam egy férfival akit nagyon szimpatikusnak és vonzónak tartottam. Úgy 1 hónappal később vettem a bátorságot, a közös ismerőstől elkértem az elérhetőségét és elhívtam randizni.

A randi után éppen meseltem mindezt a barátnőmnek aki szintén ott volt a szülinapon, és amikor megtudta kivel voltam, azt mondta 'jaj, ő nálam is bepróbálkozott. Nagyon próbált velem beszélgetni meg kerdezősködött, de nem az esetem ugyhogy lekoptattam'.

Ezt hallva nem is tudtam, mit érezzek. Nem akarnék olyannal összejönni, aki a barátnőmet vonzóbbnak tartja és velem ilyen ha nincs ló, jó a szamár is elven van. Ez az első eset, hogy én kezdemenyeztem valakinél és emiatt nagyon bizonytalan vagyok a dologban.

Ti ilyen helyzetben mit tennétek?

2023. aug. 27. 18:53
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

Érdektelen, hogy a barátnődnél próbálkozott-e.

Nem biztos, hogy jobban tetszik neki.

Az a lényeg, hogy neked tetszik-e, és akar-e kapcsolatot,

vagy csak játszadozni akar.

Ezt kell felmérned és eldöntened.

2023. aug. 27. 18:56
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Engem zavarna az ilyen, mondjuk nekem az is fura, ha csak ismerem a pasi exét stb. Szóval neked kell eldönteni, mit érzel ezzel kapcsolatban. Mennyire tetszik ez a pasi. Adj egy esélyt neki, max meglátod milyen mikor tényleg elkezded megismerni, randiztok. Esetleg említsd meg neki, hogy barátnőd mondta, hogy ismeri. Nézd meg hogy reagál. Sokat elárulhat az is, hogy mit mond erre
2023. aug. 27. 20:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyes válaszát adom.

De van itt más valami is.

Bármiben fogadok, hogy a barátnődnek nincsen most pasija, és nem is udvarol neki senki. És idegesíti, hogy neked meg alakul valami, ezért szerintem simán hazudott neked, tekintve, hogy akkor rögtön a buli után nem is mesélte el a "próbálkozást". Az a férfi nemhogy bepróbálkozott volna nála, hanem még az is lehet, hogy elutasította őt, és most baromira idegesíti, hogy veled meg elment randizni. Aki ilyen minősíthetetlen, fellengzős módon beszél egy egyszerű próbálkozásról, az valószínűleg meg sem történt. Csak féltékeny a te jól alakuló dolgaidra.

Figyeld meg, ahogy egyre komolyabb lesz a dolog ezzel a férfivel, úgy fog kitalálni egyre nagyobb f*szságokat, hogy ha már neki nincsen barátnője, legalább neked se legyen.

Ezért az én javaslatom az, hogy a "barátnőd" helyett inkább a férfira koncentrálj. Figyeld hogyan viselkedeik, és ha normális, meg tetszetek egymásnak, akkor vágjatok bele egy kapcsolatba és kész.

2023. aug. 27. 20:32
 4/10 anonim ***** válasza:

*neki nincsen barátja

Elírtam.

2023. aug. 27. 20:33
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi valaszokat!

Kedves 3-as, nagyon elgondolkodtatott a válaszod. Valóban nincsen kapcsolata jelenleg és a hajlamos túlreagálni szociális szituációkat (mindig panaszkodik, hogy figyelik az emberek, hogy ha a férfi osztályon vásárol kinézik az emberek stb. ezeket akkor is mondja, ha közösen vagyunk valahol és nekem semmi ilyesmi nem tűnik fel).

Viszont a másik oldalról, láttam őket az este folyamán egy körben beszélgetni, persze akkor azt gondoltam, hogy csak normális, baráti jellegű beszélgetés volt (én is beszélgettem másokkal, elvégre ez egy buli volt), de így simán lehet, hogy valóban akkor bepróbálkozott nála. Valamint női szemmel is azt mondanám, hogy a barátnőm sokkal attraktívabb nálam minden tekintetben

2023. szept. 1. 15:48
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Bepróbálkozott azzal hogy nagyon próbált vele beszélgetni meg kérdezősködött??? Akkor barátnődnél az összes unatkozó nyugdíjas férfi/nő bepróbálkozhatott már az ő definíciója szerint
2023. szept. 1. 16:16
 7/10 anonim ***** válasza:
78%

Érdekes helyzet, sokkal gyakoribb ez az élethelyzet mint azt az emberek gondolnák.

Elmegyek társas táncolni és a terem szélén ül 3 gyönyörű nő egymás mellett és nem tudok választani.

Felkérem a szememnek a legszebbet és ő visszautasít. Egy mosoly tekintetében elfogadom és nyomban fordulok a következő kiszemelt felé és megkapom azt a reakciót, hogy ő csak pótlék mert az első visszautasított. Nem egyszer fordult már elő ez a szituáció idegen környezetben. Soha nem szabad ismerős egymás mellett ülő nőket felkérni egymás után, ilyenkor mindig a terem másik oldalán kell tovább próbálkozni. Ha más már igent mondott csak akkor szabad visszamenni próbálkozni.

Tapasztalatból mondom, hogy elsőre soha nem a legszebb nőt kell felkérni egy teremben hanem aki felveszi a szemkontaktust és mosolyog. Ha a kezdés sikeres a folytatás is jobb lesz.

2023. szept. 2. 10:36
 8/10 anonim ***** válasza:

"Nagyon próbált velem beszélgetni meg kerdezősködött, de nem az esetem ugyhogy lekoptattam'."

Múltkor kettesben maradtam az új kollégával. Aztán a kellemetlen csend miatt kérdeztem, hogy hol dolgozott ezelőtt, erre meg rámförmedt.

Gondolom a barátnődnél is ilyen lehetett. Meg amúgy sem mindig a "szebb" csaj a jobb, ezen ne aggódj.

Ettől függetlenül szerintem a jövőben lenne a részedről valamiféle féltékenység.

2023. szept. 12. 22:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem jó férfi, élőben próbálkozott és nem társkeresőn.

Ritka manapság.

Tökmindegy hogy a nemlétező kapcsulatukat ismerteti a barátnőd.

Mit is tudhat róla? együtt nem tevékenykedtek. Idővel lehet mérni a Férfit.

Hozzád hogy áll, miben partner, hogy szól, miben segít, mit ajánl, vele szeretnél többet, nem szeretnél, Te és Te döntésed a fontos.

Az hogy akivel nem jött össze mit mondd..

Az hogy milyen a külseje, és bevonzotta... mindegy

Ez rajtad, és rajta áll. világ meg forog nélkületek is.

36F

2023. szept. 13. 10:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Elmentem egy baráti társaságba, ahol több fiú volt, mint nő. Ketten voltak szinglik, az egyikük nem is ebben a városban él, plusz dohányzik, pedig látványosan próbálkozott. A másikuk nem udvarolt, csak jó fej volt velem is. 2 hónappal később ő hívott randira. Közben megismertem a társaságból 2 másik szingli pasit is, de ők abszolút rám sem néztek. Most őszintén, mennyi garancia volt arra, hogy a párom pont velem jöjjön össze? Nem mintha máshol találkozott volna szingli nőkkel, nem olyan típus, aki bulizik, munkahelyén meg nincsenek fiatal nők, csak a HR-esek, akiket ritkán lát, és nem is szinglik.

Most én is mondhatnám, hogy csak azért lettem én, mert nem volt más. De annyira sokat tett értem eddig, hogy tudom, hogy nagyon szerelmes belém most már. Különben is, egy kapcsolat addig tart, amíg mindkét fél érez és tesz is èrte hogy az érzések fennmaradjanak, minden más kötelező egyezések mellett, mert az ellentétek vitákat szülnek! Minden más szerintem nem számít, az sem hogyan találkoztatok. De gyakorlatilag ennyi erővel tenyleg amiatt választott engem, mert en voltam az egyetlen ÉS még meg is feleltem az elvárásainak, ahogy ő is 200%-ban az enyéimnek. Olyasmiben is ami huszadrangú dolog volt a fontossági sorrendemben. Hihetetlen!

2023. szept. 13. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!