Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti összejönnétek egy 28 éves, egyedülálló anyukával?

Figyelt kérdés
Kölcsönös vonzalom, összehangolódás esetén is kizáró ok lenne a gyereke?

2022. aug. 19. 23:01
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
85%

Nehéz döntés ez kérdező. Én azt mondom neked,hogy hallgasd meg az itteni tanácsokat,van sok jó érv, de igazából ne hallgass senkire,csak magadra. Te tested,te életed,te jövőd. Ebben a helyzetben nem nagyon van jó és rossz döntés.

Én alapvetően abortusz ellenes ember vagyok,de a te szituációdban én is elgondolkodnék. Ebbe a mai kiszámíthatatlan,gazdaságilag rottyon lévő világon,ahol most mindenféle jövőkép elég homályos, így nem mernék gyereket vállalni én se. Komoly stabil kapcsolatban élek, viszonylag jól keresünk mindketten ,de még így is félünk belevágni a baba projektbe. Egyszerűen ez a világ elkeserítő ahová elkezdett haladni az utóbbi 2 évben.

2022. aug. 20. 11:57
 42/49 anonim ***** válasza:
10%
41,ez a nő azért akarja megölni a gyereket hogy könnyebben találjon pasit,semmi köze a nehéz gazdasági helyzethez,
2022. aug. 20. 12:00
 43/49 anonim ***** válasza:
19%

#38 vagyok:

Itt ezt senki sem tudja megmondani, egyrészt azért, mert ez a te életed, másrészt pedig semmit nem tudunk rólad.

Csak a 2 szélsőséges eset:

A) Meseszép, értelmes, érzelmes nő vagy, akinek most indul be igazán a karrier, de jelenleg csóró vagy és a család sem tud támogatni. Magyarul, nyomorba szülnél és ott is maradnál, a partiképes férfiak messze elkerülnének. Ha viszont elveteted, akkor szépen haladnál az élettel és minden téren a legjobb férfiak állnának érted sorba.

B) Kőgazdag család bűnronda, elkényeztetett, idióta sarja vagy. A normális férfiak messze kerülnek gyerek nélkül is, egyedül pár férfi aranyásó próbál szédíteni. Ebben az esetben a gyerkőc a kulcs ahhoz, hogy ne egyedül öregedj meg...

Jó eséllyel te valahol a kettő között vagy, neked kell mérlegelni.

2022. aug. 20. 12:03
 44/49 A kérdező kommentje:
Mind a kettő jó nagy hülyeség amit leírtál, nem tudom mi köze a kérdéshez.
2022. aug. 20. 12:19
 45/49 anonim ***** válasza:
13%
Te vagy a hülyeség,remélem a sorstól megkapod ami jár neked
2022. aug. 20. 12:26
 46/49 anonim ***** válasza:
32%

"Most mérlegelem a pro és kontra éeveket az abortusz mellett és ellen. És ez elég sokat nyom a latba, hogy ha megtartom, a férfiak minimum 70%-ánál esélyem sem lesz"

A parkapcsolati piaci erteked leesik majd az IQ-dra.....

38F incel

2022. aug. 20. 14:09
 47/49 anonim ***** válasza:
71%

Nálam nem kizáró ok a gyerek, csak az EX. Ha az EX tényleg eltűnt a képből akkor semmi akadálya. Akkor nincs háború az EX-el és érvényesíteni tudom apai jogaimat.

Ez fontos szempont.

De mégfontosabb szempont, hogy TE mit érzel? Érzed ezt az "anya leszek" dolgot vagy sem? Mert lehet jobb az abortusz, mint úgy élni tovább, hogy nem szereted a gyerekedet.

A gyerek is úgy nő fel, nem szeretik. Ez rosszabb.

31/f

2022. aug. 20. 15:00
 48/49 anonim ***** válasza:
24%

Nekem nem probléma a gyerek.

Viszont sok probléma lesz belőle.

Tudod-e majd úgy kezelni a leendő párodat, mintha a gyerek apja lenne?

Sosem fogod azt mondani, hogy "nem a te gyereked"?

A következő 18 évben havonta 4x (minden második hétvége elején és végén) fogsz találkodni az exeddel.

Lehet, hogy az apja kitalálja, hogy neki kell a gyerek. Ebbe lelkiled bele lehet rokkanni.

Én a helyedben lemondanék a gyerekről. Ismerek több elvált anyukát, azt mondják mind, hogy most is megtartanák a gyereket. Viszont közel 2 évtizeden át szívás van az ex miatt.

2022. aug. 20. 18:37
 49/49 A kérdező kommentje:
Az exemnek nem kellene a gyerek és látogatni sem akarná. De nem tartotm meg, úgyhogy mind1.
2022. aug. 20. 18:44
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!