Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kellenek már rendes fiúk?
Én pedig pont az ilyen férfiakat látom kihalni,mint te és pont azt veszem észre, h a fiúk nem vágynak komoly kapcsolatra.Én elvileg normális lány vagyok, mások szerint:)
22/L
19:53 teljesen igazad van , énis egy rendes gyerek voltam , jóvoltam havernak stb , de nem sok csaj akart tőlem többet , aztán elkezdtem piálni , füvezni , partidrogok és egy paraszt lettem , megéri :D aztán lehet oltogatni igazából magasról leszarom , ugyanis én nem fogok várni arra a bizonyos rendes , aranyos lányra éveket , ráér az majd 40 évesen , még élni akarok.
21/F
19:26 vagyok
ja én sem szeretek neten ismerkedni, de a környékemről elfogytak a csajok
am meg senki nem mondott ilyet, hogy önbizalomhiányos, lányok megerősítésére támaszkodó meg stb... csak nem bunkó paraszt és nem egoista
09-23 20:07 vagyok
dehát itt szinte minden lány ezt mondja, valóságban pedig szinte nincsenek is ilyen lányok :P
vagy ha vannak akkor jól elbújtak
tudom, hogy nagyon-nagyon fiatal vagyok még, és ráérek még ezen agyalni, de szerintem sincsenek már olyan lányok és fiúk akik "normálisak". a normális azért van idézőjelben, mert a normális már lassan az, aki csak nagyon rövid, vagy egyéjszakás kapcsolatokba megy bele. én a normális lányok közé sorolom magamat, mert ha nekem egyszer lesz barátom, biztos, hogy nem csak azért lesz, hogy "jujj de menő lány vagyok, van már pasim" táblát ragasszak magamra..
és a fúk is csak arra utaznak, hogy a legszebb lánnyal járjanak, meg hogy drogozzanak, cigizzenek már 14 évesen, hogy ők legyenek a suli menő srácai..
ez nincsen így jól.. :S
10 év múlva szeretnék még olyan fiúkat látni, akik hosszútávra terveznek, de azt hiszem, ez sajnos nem lehetséges. :(
09-29 18:48 vagyok
hát igen, lesznek :P legalább annyian, mint most az ilyen csajok :P
am meg azért ne keverjük össze vissza a dolgokat, hogy az ilyen pasi már nem is menő meg stb...
engem normálisnak tartanak. Nem cigizek, nem drogozok, inni bulikon szoktam, gyakran járok buliba és a suliba, sem azok közé tartozom, akik egész nap a sarokban bujdosnak meg ilyesmi. Ha kell megvédem magam és meg is tudom védeni magam, csak éppen nem keresem a bajt és nincs nagy pofám, amit ha kinyitok akkor azt a suli másik végében lehet hallani :P és lányokkal meg udvarias vagyok, nem bunkózom.
Szóval én nem tartozom a bunkók közé, de az úgymond (bocsi a kifejezésért) "gyökerek" közé sem :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!