Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért hazudták olyan sokáig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudták olyan sokáig azt, hogy a nőknek a személyiség fontosabb mint a külső?

Figyelt kérdés
Csakis az incelmozgalomnak köszönhető, hogy ez a kamu el lett oszlatva és a nők már nyíltan felvállalják, hogy a külső a legfontosabb, szinte egyedüli szempont, sokkal fontosabb mint férfiaknak akiknek a nők 70-80%-a simán aranyos, belefér kategória.
2022. máj. 31. 12:58
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 A kérdező kommentje:

38

Mekkora egy szhar alak vagy.

2022. máj. 31. 15:39
 42/66 anonim ***** válasza:
#41: valóban marha intelligens lehetsz, ha még annyi se jön le, hogy a #38-as valójában egy incel, aki magát nőnek hazudva próbálja befeketíteni a nőket.
2022. máj. 31. 15:40
 43/66 A kérdező kommentje:

40

Engem az igazság érdekel, utálom a tabukat, már elegem van abból, hogy nem nevezik nevén a dolgokat és ideákat fonnak köré. Genetikai kapcsolatban van az emberek többsége, ideje lenne már ezt a személyiséges bullshittet abbahagyni. Csak ennyi a célom. Hogy megfosszak másokat attól az érzéstől, hogy bármi emberi is van a kapcsolatukban, és ráébredjenek, hogy szín tiszta ösztön és genetika az egész. És hogy utána megfigyeljem őket hogy érzik magukat a kapcsolataikban ennek tudatában.

2022. máj. 31. 15:42
 44/66 A kérdező kommentje:

42

Igen, nincs tisztánlátó képességem, marha ökör lehetek.

Mert tisztánlátás = intelligencia.

2022. máj. 31. 15:43
 45/66 anonim ***** válasza:

43:

"ráébredjenek, hogy szín tiszta ösztön és genetika az egész. És hogy utána megfigyeljem őket hogy érzik magukat a kapcsolataikban ennek tudatában."

Ok, tételezzük fel hogy ráébrednek az emberek hogy nem számít a személyiség, csak a genetika meg az ösztön. Ezt mindenki tudomásul veszi. És mindenki folytatja ott ahol abbahagyta.

A nők ezután is úgy fognak párt választani ahogy eddig, ahogy írtad az ösztöneikre hallgatnak. Tehát ösztönösen olyat választanak aki passzol hozzájuk (jó esetben). Hogy ez a személyiség vagy a külső, vagy a másik illata vagy humora miatt lesz az tök mindegy.

De ettől még a te életedben lesz valamilyen változás?

Tódulni fognak hozzád a nők, ha felvilágosítod őket a genetikáról?

Minden maradna a régiben, elhiheted nekem. Kár ezen ennyit filozofálni.

Én sem kellettem annak a pasinak aki nekem kellett. És akkor mi van? Elfogadtam és kész. Pedig köztünk volt kapcsolat is, nem plátói szerelem volt.

Hosszú távon attól lehet becsavarodni, ha folyton elméleteket gyártasz, hogy miért nincs nőd, és mások szájába akarod adni a teóriáidat. Még ha igazad is van, akkor sem fog úgy működni a világ, és nem fognak a férfiak/nők úgy viselkedni ahogy te szeretnéd. Mert a világ ilyen. Ez van.

2022. máj. 31. 15:58
 46/66 anonim ***** válasza:

41! Miért is vagyok az? Ez a reális valóság.

Az ellen viszont bőven tehetsz, hogy jobb légy, nem csak picsogni kell meg sajnáltatni magad! Jaaa értem, az már munka.

És nem nem vagyok incel 🤣köszi, kihagyom... Azt is, hogy a közelükbe legyek, csak lehúzni tudják az embert.

Érdekes, én is tettem magamért eleget és jelenleg is van párom.

Ti akarjátok hallani minden áron, hogy a nők bizony csak a külsőre mennek...jaja tudom a pénzre is! Holott ha a valóságba éltek és kimennétek a net világából meg a média világából akkor látnátok reálisan.

Én jól megvagyok, szóval nem érdekel a problémátok! Nekem is volt és mindenkinek.

Nem fogok egy érzelmi roncsal még barátkozni se.

Nekem se segített a kutya se!

Ajnározátok csak egymást, ettől Én még nem vagyok se incel, se megkeseredett.

N 30

2022. máj. 31. 16:04
 47/66 A kérdező kommentje:

“Hosszú távon attól lehet becsavarodni, ha folyton elméleteket gyártasz, hogy miért nincs nőd, és mások szájába akarod adni a teóriáidat. Még ha igazad is van, akkor sem fog úgy működni a világ, és nem fognak a férfiak/nők úgy viselkedni ahogy te szeretnéd. Mert a világ ilyen. Ez van.“

Ezek van a lényeg. Hogy igazam van. Ha bekerül a köztudatba, mainstreambe akkor nem fogják többé a sikertelen férfiakat lesajnálni mert köztudott lesz, hogy nem az ő hibájuk, és mivel nem az ő hibájuk ezért szégyenletes lesz beléjük rúgni.

Én igazából ennyit akarok. Bhasszák szét genetikai alapon csak nekem hagyjanak békén és igazságtalanul ne töröljék a mocskos lábukat belém.

2022. máj. 31. 16:05
 48/66 A kérdező kommentje:

Javítás:

“Bhasszák szét genetikai alapon egymást csak nekem hagyjanak békén és igazságtalanul ne töröljék a mocskos lábukat belém.”

2022. máj. 31. 16:07
 49/66 anonim ***** válasza:
100%
A kutya nem kíváncsi rád. Senkit nem érdekelsz most sem.
2022. máj. 31. 16:09
 50/66 anonim ***** válasza:
100%
#48: abból a célból, hogy téged békén hagyjanak, jelezném, tök fölösleges volt kérdést kiírni.
2022. máj. 31. 16:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!