Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy annak ellenére, hogy nekem egy lány jelleme, személyisége, hogy milyen egy lány belül valóban sokkal fontosabb, mint a külseje és mégsem tudok vonzódni egy túlsúlyos vagy arcra nem vonzó lányhoz sem szexuálisan?
Figyelt kérdés
Próbáltam már több arcra vagy alkatra nem vonzó lánnyal is, de mindig ugyanaz a vége, hiába is erőltetem, nem tudok hozzájuk vonzódni, pedig kedvelem őket jellemre, meg most is azt mondom, hogy ezerszer többet érnek, mint a sok kívül szép, de belül romlott, utálatos, beképzelt, önző, szívtelen, buta lány, mégis a farkam a szép lányokhoz húz, a szívem a szép jelleműekhez. Mégis hogy lehetnék így boldog, hogy találhatnám meg a párom? Nem vagyok én sem egy jó pasi ez tény, bár volt, aki már helyesnek tartott, de az ilyen bókokat sosem veszem komolyan, ha lerondáznak azt annál inkább...2013. jan. 19. 13:08
1/3 anonim válasza:
mert ha nem tetszik neked a lány és nem vonzódsz hozzá nem fogod élvezni mikor úgy együtt vagytok
bármennyire is bírhatod fontos hogy a külseje is megragadjon ne csak a belseje :)
2/3 anonim válasza:
hogy lehet az, hogy az összes kérdést felismerem, amit te teszel fel, kérdező?
dolgozz az önbizalmadon, és hidd el ezek a problémák a későbbiekben csekélységnek fognak tűnni
3/3 anonim válasza:
Egyszerű a képlet. Beteg elme vagy, és ráadásul magad sem tudod hogy mit akarsz. A normális az,ha a külseje fog meg a nőnek, a belső tualjdonságokat meg hasznos kiegészítőnek kezeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!