Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külföldi lányok valóban sokkal kedvesebbek a náluk bepróbálkozó nem helyes srácokkal?
Többek és a saját tapasztalatomra alapozva. IGEN!
Szinte bármilyen nemzet leányai jóval kedvesebbek veled, mint a hazai leányzók.
Az is lehet azért, hogy az adott nyelven, amin beszéltek, ő sem perfekt, és ami udvariasabb lekoptatásnak tűnt, az csak annyi, hogy kb. egyféleképpen tudja magát kifejezni.
A másik meg az, hogy rossz helyen keresgélsz. Az átlagos/szürkeegér/ nem topmodell kimézetű csajok meg a nem agyukat játszó helyesebb lányok itthon sem fognak a francba elküldeni csak azért, mert odamész hozzájuk ismerkedni, csak a beképzelt ribik. Meg a másik, hogyha buliban, diszkóban ismerkedsz, akkor lehet a csajokban túl sok pia is ahhoz, hogy ilyen ordenáré stílusban beszéljenek, de az is mutatja az értelmi szintjüket. Én pl. csak akkor viselkedem "durvábban", ha konkrétan zaklatnak vagy ha ilyen undorító alkoholista nagyapám korú csövesek teszik nekem magukat, bár akkor sem káromkodom meg küldöm el őket a francba, hanem vagy nem is válaszolok nekik, vagy egy fokkal határozottabban és dühösebben mondom. A többi esetben igyekszem kedves lenni, mert nem szeretek másokat megbántani, főleg akkor nem, ha tulajdonképpen dicsérnek. Mondjuk én egy túlsúlyos, nem topmodell külsejű csaj vagyok, örültem, hogy valakinek tetszem :P.
"Utolsó ez tetszett ;-)"
A bunkóság mióta tetszetős? Ezt a mondatot mindenesetre megjegyeztem és valahányszor fel mersz majd háborodni itt a fórumon valamin, az orrod alá fogom dörgölni.
Ne álmodozz. ;)
Amúgy unalmasak már a kamu kérdéseid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!