Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők mindig mélyebben élik meg lelki síkon a szerelmet, a kapcsolatot? Egyáltalán, olyan férfi, akinek fontosabb a szexnél a másik személyisége, lelki valója, mennyire reális, hihető? Mit tapasztaltatok?
Személy szerint nagyon unom már azt a szöveget, hogy a nők mennyivel érzelmesebbek, mint a férfiak. Főleg, hogy egyre többször hallom nőktől, hogy sokkal jobban ösztönlények és érdekemberek.
A környezetemben valahogy egyáltalán nem látom azt, hogy a nők annyival mélyebben élnének meg bármit. Sőt... Az pedig nem számít szerintem mély megélésnek, hogy esetleg drámaibban adnak elő dolgokat. A mélység ott látszik meg, hogy mennyire tartanak ki az emberek a másik mellett és mennyire vannak a rosszban is ott. Ez a nőkre nagyon nem jellemző. Amint jön jobb, lépnek és kész.
Az utóbbi időkben sorban láttam, hogy mélyebb érzésű férfiakat egyszerűen kidobtak, mert mással akart a nő szexelni, más jobban beindította és hasonlók.
A hosszú leírásodnak meg köze nincs a férfiak romantikus részéhez. Ha te szemét férfiakat választasz, az a te döntésed. Ha meg kevés neked az érzelmesebb srác, ha nem néz ki elég jól, az szintén.
Hát a kérdésből pont nem az jön át, hogy neked annyira az érzelmek számítanak...
Idézlek:
"Volt kimondottan jó kapcsolatom is, megbecsült, mindent megbeszéltünk hangos szó nélkül, voltak ajándékok, de a mély intimitás kimerült abban, hogy csak akkor érintett meg, ha szex kellett neki. Elélveztetett, de nekem olyan nyűg volt az egész, hogy minek kell ez már megint. "
Illetve:
"Ez végül olyan mély lett, hogy beleszerettem a személyiségébe, de testileg egyáltalán nem vonzott, ő is tudta. Amikor mondta, hogy mi tetszik neki a külsőmön, direkt mindent megváltoztattam, levágtam a hajam, bő ruhákat húztam, nem sminkeltem, de azt mondta, akkor is szeret, szereti a személyiségem, a lelkem. Kétkedve fogadtam, de felvetettem, hogy akkor talán jobb lenne, ha nem beszélnénk többé, hogy találjon egy hozzáillő társat (nagyon sok év volt köztünk). Tiltakozott, ragaszkodott a beszélgetéseket. Egyszer vitatkoztunk, mondtam, hogy jobb ha elmegyek, ha ritkán találkozunk, mire könyörgött, sírt, hogy ne tegyem, ha nem beszélünk, abba belehal."
Nekem ezek alapján inkább az jön le, hogy téged jobban szerettek mint te szeretted a másikat. Tehát a te tapasztalataid alapján a pasiknak mélyebb a szerelme.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!