Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért hazudták olyan sokáig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudták olyan sokáig azt, hogy a nőknek a személyiség fontosabb mint a külső?

Figyelt kérdés
Csakis az incelmozgalomnak köszönhető, hogy ez a kamu el lett oszlatva és a nők már nyíltan felvállalják, hogy a külső a legfontosabb, szinte egyedüli szempont, sokkal fontosabb mint férfiaknak akiknek a nők 70-80%-a simán aranyos, belefér kategória.
2022. máj. 31. 12:58
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:

#19: én nem gondolkodok ennyire binárisan, miszerint az intelligencia vagy van, vagy pedig nincs. Én skálában gondolkodom. És te a középérték és az alacsony intelligenciaszint között helyezkedsz el az én saját különálló mércém szerint.

Ja, és azzal takarózni, hogy másokat ekézel ("egy olyan szenny oldalon mint a GYIK") elég alja dolog.

2022. máj. 31. 14:13
 22/66 A kérdező kommentje:

Azért nehéz értelmeznetek a hit szót mert a többségetek már el van kommerszesedve a fogyasztói társadalomban és az alapszükségletei kielégítésén túl már nem tud látni. Az csak egyik vetülete, hogy már a vallások üzenetét fel sem fogják és leereszkedően csak egy szakállás öregember imádatát látják benne. Holott a vallások többsége az elfogadásról, szeretetről, becsületről, hűségességről szól (vallástól független). De ez az istentelen (sátánista) hozzáállás nem engedi ezen értékel elismerését de még jelentésük átérzését, felfogását sem. Olyan “belső értékek” vették át a helyüket mint “jóarc”, “menő”, “el tudja adni magát”, “nagydumás”, “tökös” stb, amelyek a felszínességét, anyagiasságát bizonyítják annak a világnak amiben ők élnek, vagyis egy istentelen, anyagias, sátánista világnak.

Inzultálva érzik magukat ha olyasmit kérek számon mint a hűség, becsületesség, egyenesség mert veszélyeztetve érzik nemtörődöm, leszarom és felelőtlen világhozzáállásukat.

2022. máj. 31. 14:29
 23/66 anonim ***** válasza:
100%
#22: oké. Szerintem keresgélj magadnak nőt valami vallási gyülekezetben. Ennyi.
2022. máj. 31. 14:36
 24/66 A kérdező kommentje:

21

“19: én nem gondolkodok ennyire binárisan, miszerint az intelligencia vagy van, vagy pedig nincs. Én skálában gondolkodom. És te a középérték és az alacsony intelligenciaszint között helyezkedsz el az én saját különálló mércém szerint.“

Ne haragudj de aki nem manipulálható az pont az elméje és intelligenciája erősségét bizonyítja. Aki nem fogad el mindent csak úgy a környezetében hanem kritikát tud és mer megfogalmazni az hadd ne legyen már butább mint az aki csak birkamód követi a nyájat.

2022. máj. 31. 14:39
 25/66 A kérdező kommentje:

23

Oké, akkor beismerted, hogy belső értékeim a többség felett állnak. Rendben.

2022. máj. 31. 14:39
 26/66 anonim ***** válasza:
100%

"Aki nem fogad el mindent csak úgy a környezetében hanem kritikát tud és mer megfogalmazni az hadd ne legyen már butább mint az aki csak birkamód követi a nyájat."

Igen, pont így ismerjük a vallásos embereket.:DDD

2022. máj. 31. 14:46
 27/66 A kérdező kommentje:

26

Te jó ég. Ki írta, hogy vallásos vagyok? Csak annyit írtam, hogy követem és hiszek a vallások által terjesztett értékekben, mivel ti azt sem tudjátok mi a hűség, becsület, hit, ezekben valami megfoghatatlan fantazmagóriát láttok.

Ez gondolom bizonyította, hogy melyikünk a lelkileg szegényebb.

2022. máj. 31. 14:49
 28/66 anonim ***** válasza:
95%

Kicsit olyan fekete-fehér a meglátásod és a világhoz való hozzáállásod. Azért vagy magasabb szinten belsőleg, mert a vallásos dogmákat követed?

Nem látod a saját beképzeltségedet? Egy felfuvalkodott, agresszív hólyag képét mutatod itt. Egyáltalán nem vagy szimpatikus.

2022. máj. 31. 14:49
 29/66 anonim ***** válasza:

#25:

"Oké, akkor beismerted, hogy belső értékeim a többség felett állnak. Rendben."

Oké, te meg azt ismerted be burkoltan, hogy még egy vallásos gyülekezetben is nulla esélyekkel indulnál.

2022. máj. 31. 14:52
 30/66 A kérdező kommentje:

Oké, akkor gyengébbek kedvéért. A hit szót nem csak vallásos kontextusban lehet használni, hanem amikor az ember hisz valamiben, elköteleződik egy cél mellett mert hisz annak helyességében, morális feljebbvalóságában. A hit nagyon sok helyzetben megnyilvánulhat. Például hiszel abban, hogy jól cselekszel amikor a társadalom lecsúszása érdekében cselekszel. Vagy sportban néhány perccel lefújás előtt hiszel abban, hogy meg tudod fordítani az eredményt.

Alap dolgok, de fontos azért letisztázni, mint elvárni, hogy mindenki csak úgy vágja ezeket.

2022. máj. 31. 14:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!