Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért hazudták olyan sokáig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudták olyan sokáig azt, hogy a nőknek a személyiség fontosabb mint a külső?

Figyelt kérdés
Csakis az incelmozgalomnak köszönhető, hogy ez a kamu el lett oszlatva és a nők már nyíltan felvállalják, hogy a külső a legfontosabb, szinte egyedüli szempont, sokkal fontosabb mint férfiaknak akiknek a nők 70-80%-a simán aranyos, belefér kategória.
2022. máj. 31. 12:58
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
100%

"Például hiszel abban, hogy jól cselekszel amikor a társadalom lecsúszása érdekében cselekszel."

Ez, amiről itt írsz, szerintem nem több puszta egónyaldosásnál.

2022. máj. 31. 15:00
 32/66 anonim ***** válasza:
100%

"Csak annyit írtam, hogy követem és hiszek a vallások által terjesztett értékekben, mivel ti azt sem tudjátok mi a hűség, becsület, hit, ezekben valami megfoghatatlan fantazmagóriát láttok."

De nem vagy vallásos..:D

Egyébként mindegyik vallás által terjesztett értéket követed? Nincs azok között pár ellentmondás?

2022. máj. 31. 15:01
 33/66 anonim ***** válasza:
100%

Ez a csávó :D

Kezdi egy olyannal, hogy a nők mind felszínes, buta ösztönlények, a férfiak meg milyen elfogadóak. Aztán itt fényezi magát a felsőbbrendűségével, de persze hogy ne legyen csupán felsőbbrendű önimádó, mást lenéző duma, elbújik a vallások értékei mögé. Nagyszerű jellem vagy öcsém, hagy gratuláljak :D

2022. máj. 31. 15:05
 34/66 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyet soha nem mondtam. Azt hogy neked miért mondott ilyet valaki, azt kérdezd meg az illetőtől.
2022. máj. 31. 15:06
 35/66 anonim ***** válasza:
47%

Igen! Fontos a külső! Már csak azért is mert nektek alapból annyira nincs önbizalmatom, hogy már szánalmas.

Ha nem tetszel magadnak változtass.

Senki nem kíváncsi egy pocsogo gyerekre!

N 30

2022. máj. 31. 15:07
 36/66 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom milyen lehetsz élőben, de pár hozzászólás után megállapítható, hogy elképesztő irritáló a személyiséged. És még hülye is vagy, folyamatosan árnyékbokszolsz, szalmabábokat püfölsz.
2022. máj. 31. 15:09
 37/66 A kérdező kommentje:
Hát persze, hogy nem sikerült az itteni “nők” szívéhez szólni. Ami teljességgel hiányzik azt miért keresem?
2022. máj. 31. 15:24
 38/66 anonim ***** válasza:

Jajj Ti szegény férfiak...

Aki szerencsétlen az nőbe fasziba is az!

Egymást hozzátok le.

N 30

2022. máj. 31. 15:29
 39/66 anonim ***** válasza:

Tételezzük fel hogy a "nőknek a külső a legfontosabb" és ezt el is ismerik.

Ez a tény mennyiben változtatja meg a te életedet?

Ettől megnyugszol? Vagy jobb lesz a közérzeted hogy "igazad van"?

Mire jó ez a kérdés? Szerinted ettől majd megváltozik bármi is az életben?

Miért akarsz az itteni nők szívéhez szólni? Szánjanak meg azért mert neked szuperek a belső értékeid? Vagy mit akarsz elérni?

2022. máj. 31. 15:35
 40/66 anonim ***** válasza:
100%

Én pl. férfi vagyok, és nagyon elítélem ezt a megnyílvánulást és gondolkodást, amit te tanúsítasz. 17-es, 20-as, 28-as és 33-as hozzászóló voltam.

29/F

2022. máj. 31. 15:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!