Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudták olyan sokáig azt, hogy a nőknek a személyiség fontosabb mint a külső?
"Például hiszel abban, hogy jól cselekszel amikor a társadalom lecsúszása érdekében cselekszel."
Ez, amiről itt írsz, szerintem nem több puszta egónyaldosásnál.
"Csak annyit írtam, hogy követem és hiszek a vallások által terjesztett értékekben, mivel ti azt sem tudjátok mi a hűség, becsület, hit, ezekben valami megfoghatatlan fantazmagóriát láttok."
De nem vagy vallásos..:D
Egyébként mindegyik vallás által terjesztett értéket követed? Nincs azok között pár ellentmondás?
Ez a csávó :D
Kezdi egy olyannal, hogy a nők mind felszínes, buta ösztönlények, a férfiak meg milyen elfogadóak. Aztán itt fényezi magát a felsőbbrendűségével, de persze hogy ne legyen csupán felsőbbrendű önimádó, mást lenéző duma, elbújik a vallások értékei mögé. Nagyszerű jellem vagy öcsém, hagy gratuláljak :D
Igen! Fontos a külső! Már csak azért is mert nektek alapból annyira nincs önbizalmatom, hogy már szánalmas.
Ha nem tetszel magadnak változtass.
Senki nem kíváncsi egy pocsogo gyerekre!
N 30
Jajj Ti szegény férfiak...
Aki szerencsétlen az nőbe fasziba is az!
Egymást hozzátok le.
N 30
Tételezzük fel hogy a "nőknek a külső a legfontosabb" és ezt el is ismerik.
Ez a tény mennyiben változtatja meg a te életedet?
Ettől megnyugszol? Vagy jobb lesz a közérzeted hogy "igazad van"?
Mire jó ez a kérdés? Szerinted ettől majd megváltozik bármi is az életben?
Miért akarsz az itteni nők szívéhez szólni? Szánjanak meg azért mert neked szuperek a belső értékeid? Vagy mit akarsz elérni?
Én pl. férfi vagyok, és nagyon elítélem ezt a megnyílvánulást és gondolkodást, amit te tanúsítasz. 17-es, 20-as, 28-as és 33-as hozzászóló voltam.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!