Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elbukott a teszten vagy minden férfi ilyen?
Oszt miért ne tesztelgethetné? Végtére is egyelőre ismeretlen ember számára, semmi köze hozzá. Illem szószátyár itt mindenki:D ha neki fontos ez egy férfiban, és az személyes preferencia kinek mi a fontos, akkor miért ne deríthetné ki oly módon ahogy ez lehetséges. Valaki aki a földön jár jobban szeret a tettekben bízni mint néhány odaböfögött szóban, márpedig egy totál ismeretlen embert igenis meg kell mérni hogy megfelel e a saját elvárásoknak és ez fordítva is ugyan így van. Ebbe beletartozik az is hogy 2 ember elmegy randizni és eldontik hogy megfelelőnek-e egymásnak, ahogy az is ha alternatív módon a ti szavatokkal élve "játszmázik" egy kicsit, végtére is a ferfiemberünk olyan jeleket küldött neki amivel okot adott a bizalmatlanságra. Ez nem egy olyan drasztikus játszma hogy csinálok egy kamufiókot mert nem bízok a MÁR meglevő páromban és ráírok hogy lenne e kedve ungabungázni. Mert az gyerekes jásztma, ez pedig egy felfújt h_lyeség. Gondolom ezek az emberek a párjuk telefonjába se hajlandóak belenézni mikor 680 bizonyíték van ugyanennyi különböző helyről a megcsalásra, hát milyen etikátlan már lebuktatni valakit, inkább húzom a saját időmet egy f_reggel, mert mindent az illemnek:D tanuljatok már meg szent kenyér, hogy ezen a rohadt világon első sorban a saját boldogságáért felelős mindenki,és ne minősítetsétek már azokat az embereket akik ebben hisznek. És hogy jön valaki ahhoz hogy egy teljesen szubjektív helyzetet, mint amit a kérdező leírt úgy minősítsen mintha valami égigérő bűn lenne és még jó hogy nem hordja le a föld alá 1000 km-ig, mert SZERINTE ez nem helyénvaló. Ez is egy bizonyos intelligenciáról árulkodik szerintem de hát ki vagyok én..
Kérdezó: szerintem ha ő kijelentette neked, hogy nem alkalmas egy párkapcsolatra, ennek ellenére erőltette a randevúkat ne érezd magad kellemetlenül emiatt, mert igenis okot adott ezzel a bizonytalanságra... Azt ahogy ő reagált meg tudom érteni, amint kiderülne hogy az én kiszemeltem egy másik lánnyal beszélget biztos vagyok abban hogy faképnél hagynám, hiszen alapból nem ismerem, max szimpátiát válthatott ki belőlem, nekem pedig a szimpátia nem ér annyit hogy másodhegedűsként érezzem magam. De a szerelem se. Ne higyj abban, hogy ez a való életben úgy néz ki mint a romantikus filmekben, hogy majd 1000 évig kaparni fog utánad a végtelenbe és tovább, rettentően kevés az ilyen ember ok meg általában önbecsüléshiányban szenvednek. És nem is várható el, úgyhogy igen, normális lépés volt a sráctól, hiszen mindenkinek legyen fontosabb a saját méltóságát megtartani, mint valaki olyan után futkosni akivel 3 napja beszél. Ez teljesen normális. Vagy úgy amblokk más után futkosni, nő vagyok, fiatal nő, nagyon fiatal, de még véletlenül se futnék senki után, főleg akkor ha nem szolgáltam rá hogy futnom kelljen utána.
#21 senki nem védte a pasit de akkor is szánalmas amit a kérdező csinált.
Ha valakitől akarok valamit akkor nem utasítom vissza. Ha meg nem akarok akkor nem mondom azt hogy hagyj békén aztán meg "háh, csak teszt volt!".
Itt nem arról van szó hogy a kérdező nem akart semmit a pasitol. Hanem arról hogy akart csak arra számított hogy a pasi aki saját bevallása szerint se akar komoly kapcsolatot majd teperni fog érte. Tipikus hülye tini pcsa hozzáállás hogy jaj majd a rosszfiu miattam megvaltozik ha küzdenie kell értem.
Ehelyett az történt ami ilyenkor történni szokott hogy a rosszfiu szart rá.
És a kérdezőben most osszetort a cukormázas álom hogy ő egy hercegnő ezért dühös és feltette ezt a kérdést hogy mindenki kollektívan szidja itt a pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!