Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elbukott a teszten vagy minden férfi ilyen?
Figyelt kérdés
Van egy srác, azt fírtatta, hogy évek óta tetszem neki, már többször próbált kapcsolatba lépni velem, de ignoráltam. Most, hogy beszélni kezdtünk,egyfolytában nyüstölt, hogy talizzunk, de mondtam neki, hogy mivel alapvetően mást keresünk és egyébként is alkalmatlan saját bevallása szerint is komoly kapcsolatra, így fölösleges találkoznunk. Na meg le is akartam tesztelni, hogyan reagál arra, ha azt mondom, hogy már kinéztem magamnak valaki mást, mert kíváncsi voltam, hogy tényleg igazán tetszem-e és hogy valóban kitartó-e és nemcsak szöveg. Miután ezt leírtam, kb fél órára jött egy üzenet, hogy jó tippet adtam neki ezzel a kinéztem valakit dologgal, felkereste azt a nőt, akiért mindigis oda volt, de sosem találkoztak és most a csaj épp szakítófélben és találkozni fog vele. Most én érzem ezt gáz dolognak? Hogy ad 1. azonnal rárepül másra és ad2 még le is írja. Mondtam neki, hogy ez jó teszt volt, megbántam volna, ha találkozunk, mert valahogy baromira nem így képzelek el egy pasit, akinek igazán tetszem. Az nem repül rá fél óra után egy másik nőre. Mondtam neki, hogy ne haragudj, de hosszútávon nem fogsz kelleni ennek a csajnak sem, pont emiatt a viselkedés miatt. Aztán letiltott. Ezt nem bánom, de ugye még léteznek normális férfiak, akinek a nagyon tetszel nemcsak 2 üres szó? Kérem, hogy nyugtassatok meg, mert ez most nagyon nem tetszett, mint viselkedés. Oké, lehet, hogy ez egy rossz teszt volt tőlem, de igazából megakartam kímélni magam egy idióta pi. nabúvártól.2022. máj. 14. 23:25
1/27 anonim válasza:
Csak kifogtál egy nyomorultat, legalább jól megérezted előre. Sok normális van ne aggódj.
Btw nem te neked küldött régen valaki kamu képet? 😅
2/27 anonim válasza:
Az eszedbe sem jutott, hogy ő is tesztelt mivel szemét voltál vele?
3/27 anonim válasza:
Ja én mindig rákontrázok a tesztre egy teszttel. Vissza kellett volna vágnod egy másik teszttel.
4/27 anonim válasza:
Aham. Tehát nincs ló, jó a szamár elven próbálkoztál egy gyökér srácnál és úgy viselkedtél, mint egy óvódás... Aztán felteszed a kérdést, hogy minden srác ilyen e? Nem és szerencsére minden nő sem olyan, mint te! :D
5/27 A kérdező kommentje:
Én nem voltam vele szemét, csak mivel leírta nekem, hogy nem alkalmas komoly kapcsolatra, mert soha semmi nem jó neki, így megírtam, hogy felesleges találkozni, mert én komoly elköteleződésre vágyom. Erre ő meg nem képes. Szóval én őszinte voltam és nem is hittem el, hogy komolyak a szándékai. Pont emiatt, amit már leírt előtte. Ennyi
2022. máj. 14. 23:45
6/27 anonim válasza:
Én pont ezt az egyszerű kérdést szerettem volna ma itt feltenni hogy létezik e még normális kapcsolat/ társkeresés? Mert az én tapasztalataim is siralmasak. A ja amúgy együtt élek valakivel de azért érzelmi zsarollakon keresztül az előbb dugok aztán ismerkedemen és a füvet a sütőben tartomonon át minden volt,de normális az nem.
8/27 anonim válasza:
Gáz ez a tesztelgetes kérdező. Nem vagyok híve a tiltogatasnak de ebben az esetben megertem sracot. Hülyét csináltál belőle és megalaztad.
9/27 anonim válasza:
Imádom, ezt a tesztelgetés! Mit gondolsz a férfiakról, hogy kísérleti egerek?
10/27 anonim válasza:
Tesztelgetés :D jajj de imádom. Úgy elküldtelek vna a fszba csak úgy nyekkensz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!