Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy azért meggondolja magát egy férfi, mert a nő idősebb pár évvel?
Én azért, mert 9(!) évvel voltam idősebb a férfinél, elutasított. (Persze a valóságban elfogadott volna a jelek alapán, csak mindig visszakoztam...)
De tény, hogy sokallta a 9 év korkülönbséget.
Nem tudod hány éves vagy?
Na asszem én offolom az oldalt mára, megfeküdték a gyomrom a vasárnapi trollok 😅
Ez nagyon alja trollkodás vasárnap estére.
Nem megy ez még neked kérdező, csiszoljál rajta.
Két 27 évest ismerek akik 34és 35 évesekkel vannak es komoly szerelmi kapcsolatban.
De ettol fuggetlenul még lehet eg, 25 éves komolytalan, akinek a kor az hú meg há.
Én 28 éves vagyok és én se tudom elképzelni, hogy egy 2-3 évvel idősebb nővel legyek, de még velem kb. egykorúval sem. De főleg azért, mert nagyon kölyökképű vagyok és ez az élményem, hogy még a 24-25 éves csajok is azt hiszik idősebbek nálam, ha nem tudják még a korom. A velem egykorú vagy picit idősebb nők pedig azt hiszik 21-23 éves vagyok és így nem is érdeklődnek irántam.
Durván 20-24 éves lányokkal szoktam ismerkedni.
Ez nem szokott problémát jelenteni, ennél jóval nagyobb korkülönbségek is vannak. Nem hinném, hogy emiatt meggondolja magát, ha tetszel neki.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!