Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit akar ez a férfi tőlem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar ez a férfi tőlem?

Figyelt kérdés

Nemrégen kezdtem egy új munkahelyen. Itt rengeteg a raktáros és vannak a targoncavezetők. És az egyikük valami nagyon fura pasi.

Magas jóképű ki van gyúrva és kedves mindenkivel.

Miközben a többi targoncavezető türelmetlen és sokszor paraszt.

És egy hete pár összemosolygás után odalépett hozzám ismerkedni.

Eddig tök oké a dolog mert tetszik nekem. Udvarias és figyelmes velem jó a humora...

Viszont fb csere után megnéztem a képeit és a videóit.

És ilyenek vannak fent hogy kiírja hogy a Balatonon

Erre a Húsvét szigeteken a szobrok közt sétál a kislányaval.

Kiírja a jatszótéren-erre az van a vidiben hogy a kislány épít egy piramist homokból, mire mondja neki hogy hu de jó, majd elfordul az optika és ott van az igazi piramis vagyis egyiptomban vannak.

Meg kiírja hogy hősök terén és a párizsi Eifel torony előtt van a kislánnyal.

Es ilyen hogy-a mekiben

Erre gordon ramseyel selfizik Japánban.

Meg otthon készült képei amiből lejön hogy hàza van és nagyon jómódú ember.

Múltkor lattam hazamenni és egy új audi a4be szált be.

Így nem értem hogy mit keres ő egy raktárban vagy mit akar tőlem?

Szerinted?

2022. máj. 14. 07:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%

Lehet, hogy gazdag, csak azért dolgozik, hogy ne unatkozzon.

Vagy beépített főnök. 😆

2022. máj. 14. 08:18
 2/11 anonim ***** válasza:
Sok gazdag pali irtozik attol h a csaja a penzere menhen. Alcazzak maguk a tinderen stb, aztan ha latjak h a csajnak ugy is bejon csoron, akkor fedik fel maguk. Szerintem ez beteges. Biztos hogy o a fonok te pedig igen szep es fiatal csaj lehetsz. Ennyi erovel neked is ugy kene jarni hogy taakot huzol a fejedre, nehogy mar vknek csak a fiatalsagod, kulsod kelljen.
2022. máj. 14. 08:22
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha elszalasztod akkor jövő hétre talál másik nőt. Te tudod...
2022. máj. 14. 08:29
 4/11 A kérdező kommentje:

Este írjak neki ezzel kapcsolatban?

Mert azert van itt 2 új dolog is.

1. Ő apa. Amit én eddig nem tudtam... Amúgy nagyon aranyos a kislánya. A kishúgommal 1 idős 7 éves.

2. Amit kerdesben leírtam.

2022. máj. 14. 08:48
 5/11 anonim ***** válasza:
Most attól, mert megenged néha magának egy külföldi utat, attól még nem jómódú. Beépített ember, meg ne unatkozzon. ja.. Én nem vagyok jómódú, csak jólforog a pénz a kezemben és ezért sosem voltam pénzszűkében. Ettől jómódú lennék?Bár van egy 30 millás újépítésű lakásom, 0 hitelre de ettől sem érzem magam jómódúnak.
2022. máj. 14. 10:22
 6/11 anonim ***** válasza:
57%
Mindom en hogy fiatal szep csaj vagy. Most bedobta a lovet, te meg leveted a textilt.
2022. máj. 14. 11:02
 7/11 anonim ***** válasza:

Attol fugg.Nem mindegy,hogy a kislanya is miert el vele,ha az anyukaja el meg a kislanynak.

Tolem az egyik srac ismerosom kerdezgeti hogy gazdag vagyok-e,mert akkor felesegul vesz es nem kell annyit dolgoznia..(mi van..?ooups en nem tudtam hogy van valami,ami nincs egyebkent es ki akar hozzad menni..???) szoval azert emiatt is meggondolom nokent kivel mikor allok szoba..

2022. máj. 14. 22:53
 8/11 anonim ***** válasza:

Targonca tiszta dodzsem, csak nem szabad ütközni.

Biztos szeret vele csapatni, és a jelek szerint megteheti, amit akar.

2022. máj. 14. 22:57
 9/11 anonim ***** válasza:
jó csóringer fizetésetek lehet.. :D Egy egyhetes egyiptomi út nem nagy durranás sőt, manapság ilyen bérek mellett minden magyar eltudna menni nyaralni. Csak hát a sok hiteles inkább a hitelt nyögi.
2022. máj. 14. 23:59
 10/11 A kérdező kommentje:

Kiderült mi van vele.

Elmondta.

A covidban becsődöltek a vállalkozásai így el kellett küldenie az alkalmazottait és bezárnia a boltjait.

Közben a 15 éves kapcsolata is tönkrement.

A gyerekelhelyezési perhez meg kellett neki a bejelentett munka, plusz mesélte hogy 1 hónap semmit tevés után megőrült otthon, mivel megszokta hogy heti 6 napot pörög.

Így arra gondolt hogy 20on évesen targoncával verette pár évig miért ne csinálja újra?

Közben pedig kiderült neki hogy a jó targi vezetőket még meg is fizetik és sokkal kevesebett dolgozik mint vállalkozóként, ezért azt mondta egyenlőre marad.

2022. máj. 22. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!