Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas,vékony,széles vállú, zöld szemű férfi vagyok, szerintetek illenek hozzám az alacsony nagy fenekű,barna szemű nők?
Figyelt kérdés
Nem tudom, mi az oka, de valamiért mindig az ilyen alkatú nők jönnek be nekem.2022. máj. 5. 23:06
1/9 anonim válasza:
És? Kit érdekel ki szerint ki illik hozzád???
N30
2/9 anonim válasza:
Nem a külső határozza meg hogy összeilletek-e.
3/9 anonim válasza:
Ha ez tetszik, miért mások véleménye izgat? A férfit cseréld ki fiúra.
4/9 A kérdező kommentje:
Nyilván azt fogom választani,aki tetszik.
De ettől még kíváncsi vagyok, kinek mi erről a véleménye.
2022. máj. 5. 23:29
5/9 anonim válasza:
Nekem ideál ugyanez csak szőkében🙂
6/9 anonim válasza:
Sosem jutott eszembe, hogy egyforma típusú embereknek kellene csak összeállni.
7/9 anonim válasza:
Ebben mi a kérdés? Hogy elfogadnak-e majd? Senkit nem fog izgatni , hogy te zöld szemű férfi barna szemű nővel vagy-e vagy sem.
8/9 anonim válasza:
Kiegészítőnek kellene a divathetekre, vagy milyen célból?
9/9 anonim válasza:
Egy újabb ostoba kérdés! Kár volt kiírni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!