Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hihetetlen humorérzékű férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hihetetlen humorérzékű férfi nem fárasztó hosszútávon?

Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút, akivel konkrétan egyáltalán nem illünk össze, mégis van valami benne... mikor a szemembe néz, megszűnik a világ, és tudom, ő is ezt érzi, mert látom a szemeiben. A másik, hogy iszonyú jó humorérzéke van, egyfolytában megnevettet, 1-2 napot töltöttünk együtt, és évek óta nem nevettem ennyit, mint ezalatt, kb. negyedóránként meglát valamit vagy történik valami, amiből ő olyan poént hoz ki.. És kicsit elbizonytalanodtam, tudom-e egyáltalán, mire van szükségem egy párkapcsolatban. Hiszen megvannak az alappillérek, amikről úgy gondolom, olyan pasi illene hozzám, de mi van, ha jön egy full másmilyen pasi, aki egyszerűen a humorérzékével levesz a lábamról? Aztán elkezdtem filózni, hogy oké, extrém sokat nevettem mellette, és talán ez az egyik legfontosabb, hogy a gondterhelt mindennapok is jókedvben telhessenek...DE hosszútávon nem lesz sok ez? 1 vagy 5 év múlva is nevetni fogok tudni majd a poénjain, vagy inkább fárasztani fognak már? Valakinek volt már tapasztalata ilyen férfival?
2022. máj. 14. 15:42
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Túl sokat agyalsz. Olyan felesleges. Csak sodródj az árral, ha tetszik, meg van benne az a plusz, az értékrendetek is hasonló, akkor hajrá.
2022. máj. 14. 15:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem nevetnek egyfolytában
2022. máj. 14. 15:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez már megint a netes ismerkedés, tinderes világ ökörsége. Van 1 tulajdonság, amit nem jelöltél be a profilon, ezért berezelsz, elbizonytalanodsz. Tök mindegy hogy a másik 20 jó lenne, de hát a szűrőn nem ment volna át, akkor el kell dobni.

Még pár gondolat:

1, ismerkedéskor mindenki a legjobb arcát mutatja; ha látja hogy élvezed a poénjait, akkor folytatni fogja, mert látja hogy bejön

2, honnan tudná bárki, hogy akivel te ismerkedsz, az milyen a hétköznapokban és főleg milyen kapcsolatban lenni vele?

3, de, lehet fárasztó egy idő után, ami sok mindentől függ. ismét, honnan tudná bárki, hogy mi lesz és te x idő múlva hogyan fogsz reagálni a viccelődéseire?

Teljesen mindegy ki volt esetleg hasonló emberrel, mert az nem ő volt. Ha pedig ő lett volna, akkor sem lesz ugyanolyan, mint az előző kapcsolatában, mert az emberek tanulnak belőlük.

2022. máj. 14. 15:50
 4/7 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem ezt nagyon túlgondolod!

Van egy srác, akivel jól érzed magad, nyilván nem viccelődik 0/24-ben, csak be akart nálad vágódni. A humorérzék viszont nagyon vonzó tulajdonság, főleg, ha azonos dolgokat találtok viccesnek.

Inkább az a kérdés, hogy miért gondolod, hogy nem illetek össze! Mi a baj vele?

2022. máj. 14. 16:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Kreálod magadnak a problémát...
2022. máj. 14. 19:02
 6/7 anonim ***** válasza:
91%
1 vagy 5 év mulva nem fogsz folyamatosan nevetni a poénjein, mert nála is ürülni fog idövel a humorzsák. 'Hogy addigra hova fejlödhet a kapcsolatotok azt senki sem tudhatja elöre. Felesleges agyalás!!!!
2022. máj. 14. 20:33
 7/7 anonim ***** válasza:
A humor az egyik legfontosabb, de még inkább az hogy önmagadat tudd adni mellette. Ha úgy érzed olyan lehetsz amilyen tényleg vagy, amikért esetleg mások szemforgattak vagy beszóltak, vagy agyalásnak minősítették, de neki ez így tetszik, akkor jól ki fogtok jönni hosszú távon. Csak tényleg ne mutass képet és olyan legyél amilyen vagy, pl agyalj nyugodtan.
2023. jún. 17. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!