Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az lehet, hogy az én életvitel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az lehet, hogy az én életvitelem egész egyszerűen nem illeszthető össze azzal, hogy hosszútávon együtt legyek egy nővel?

Figyelt kérdés

Mert a vágy megvan bennem, hogy komoly kapcsolatom legyen, viszont mindig csak rövidebbek jönnek össze.

Röviden annyit kell tudni rólam, hogy nem bírom, ha valaki nagyon rámtapad, kapcsolatban is úgy érzem jól magam, ha nem vagyunk folyton együtt, hanem ki-ki megy a barátaival is erre-arra. Sokat utazgatok, általában barátokkal v. családtagokkal megyek, de ha lenne barátnőm, akkor őt is hívnám a legtöbb esetben.

Tesómmal ketten lakunk saját lakásban és nem kényszerből,hanem mert így érezzük jól magunkat ,mivel nagyon közel állunk egymáshoz, ha lenne párom egy darabig tuti nem akarnék összeköltözni vele. (később lehet ha már hosszabb idő eltelt, van több lakásunk is,ahova mehetnénk,azok jelenleg ki vannak adva).

Bennem nagyon lassan és fokozatosan alakulnak ki a dolgok, nem tudok egyből szerelmes lenni, nekem hosszabb ismertség szükséges hozzá és a lány személyisége is nagyon fontos ,hogy lelki és szellemi értelemben is partner legyen. Kapcsolat elején nehezen lelkesedem, ilyenkor nem a másikkal van bajom,egyszerűen ilyen vagyok, idő kell ahhoz, hogy valakit teljesen a bizalmamba fogadjak, akkor viszont nagyon tudom szeretni.

A legtöbb lány viszont egy idő után feladja a velem való kapcsolatot vagy annyira rámakaszkodik hogy én küldöm el, mert nincs türelmük hozzám, amit én meg is értek, felgyorsult világban élünk, ami azt sugározza, hogy minden azonnal jöjjön, nálam pedig ez távolról sem így működik.

2021. aug. 31. 23:06
 1/6 anonim ***** válasza:
84%

Meg is fogalmaztad a kérdésben a választ.

Ilyet se látni mindennap😃

2021. aug. 31. 23:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Ja, de így közel a 30-hoz azért lassan jó lenne valakivel komolyabban együtt lenni. Eddig jól elvoltam így, de most már nincs nagyon kedvem ilyen rövid viszonyokhoz. Talán az lehet megoldás, ha olyan lányt találok, aki hozzám hasonlóan eleinte igényli a szabad teret.
2021. aug. 31. 23:18
 3/6 anonim ***** válasza:
72%
Mintha rólam írtál volna :)) Dettó ugyanez vagyok, csak nőben. A legutóbbi kapcsolatom is azért ért véget, mert a pasi úgy rámtapadt, hogy azt éreztem, megfulladok. Mikor elküldtem, végre fellélegeztem, pedig vonzott nagyon, de megölte az egészet a türelmetlen nyomulásával. Nekem a kapcsolatban kell hetente pl több nap, amikor egyedül vagyok és békén hagynak, még csak nem is beszélünk. Én így tudok töltődni. Az erős szexuális vágy, illetve szerelem annyi energiát elvesz belőlem, hogy utána muszáj egyedül lennem. Illetve rendre kiakasztanak a férfiak bizonyos dolgaikkal, ami nekem nagyon megterhelő érzelmileg, és ilyenkor van hogy 2 hétre is el kell tűnnöm. Utána lenyugszom, és már elkezd hiányozni. Viszont ezt kevesen bírják :D
2021. aug. 31. 23:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem nem kedv kérdése, okkal voltak rövidek. Ha komolyabban akarsz valakivel együtt lenni, akkor vedd komolyabban. Az látszik, hogy a jelenlegi életviteled és hozzáállásod nem illik össze egy komoly kapcsolattal. Vagy az a megoldás, hogy olyan lányt találsz egy hozzád hasonló lányt, vagy pedig változtatsz az életviteleden és a hozzáállásodon. Egy komoly kapcsolatba időt és energiát kell fektetni. Lehet benned lassabban alakulnak ki a dolgok, de ha lazára veszed és "szabadság" címszó alatt vagy "rámakaszkodik" címszó alatt próbálod kihúzni magad a felelősség alól, az nem fog menni. Nekem sem úgy kezdődött a kapcsolatom, hogy 2 hónap után már költözzünk össze, minden nap legyünk együtt, mert hű ez milyen jó lesz. 3 hónap randizás után jutottunk el oda, hogy kapcsolat. Az elején megbeszéltük, hogy mit szeretnénk, jól éreztük magunkat egymással, és elég sokat találkoztunk, csináltunk közösen dolgokat és élveztük egymás társaságát. Ez viszont elvett mástól időt, pl. barátokkal picit kevesebbet találkoztam, de valamit valamiért. Ha komolyat akarsz, ahhoz időt és energiát kell bele tenni, és ez azzal jár, hogy mástól veszi el az idő. De ha nem vagy hajlandó erre időt "áldozni" ne számíts arra, hogy találsz komolyat. Gondold végig ezeket, és őszintén sok sikert kívánok, hogy megtaláld azt a lányt, akivel boldog leszel.
2021. aug. 31. 23:54
 5/6 anonim ***** válasza:
88%
Bocs, de nekem olyannak tűnsz, mint egy 15 éves, aki kapott egy lakás, szeretne barátnőt, de fogalma sincs, hogy mit kezdene vele.
2021. szept. 1. 01:26
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elég necces... mert ha még találsz is egy ugyanilyen mértékben szabad teret igénylő nőt... mi a garancia arra, hogy éppen ugyanakkor szottyan majd kedvetek együtt lenni?
2021. szept. 1. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!