Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elbukott a teszten vagy minden férfi ilyen?
Igen, léteznek.
És léteznek normális nők is akik nem játszanak ilyen óvodás tesztelgetős hülyeségeket meg nem játszmáznak.
Ha akarsz valakitől valamit ne tesztelgesd ilyen idióta módon hanem ismerd meg. Ha nem akarsz tőle semmit akkor pedig ne beszélgess vele.
Bruh, hogy utálom az ilyen nőket.
Nálam alap követelmény az őszinteség, az első ilyennél tiltanálak is. 😆
Na, tipikus, elkényeztetett kiccsaj azt hiszi, neki mindent, és milyen szemét minden férfi.
Remélem az ilyen kis nyomoréknak jól helyrepakolja valaki az egóját.
Ez is azt gondolja, hogy majd jól szarrá alázza a frusztrációival a srácot, az meg pincsikutyaként fog ennek ellenére kajtatni utána.
Jé, nem ez történt, nahát.
Az ilyen tyúkokat kellene ronggyá alázni+szivatni.
Tesztelgetni sem elegáns mást.
Amúgy nem minden férfi ilyen, kifogtál egy olyat, akinek nulla szociális készsége van. Illetve hazudott. Gondolod, tényleg felkeresett valakit, mert te írtál egy mondatot? Hazudott, azt hitte, így vagányabbnak tűnik, te meg bevetted.
Na megszólalt a sok gyökér alfacsődör, akik szintén egyszerre 20 nőre is írkálnak meg nyomulnak, mert az annyira természetes... Khm.. Védik a gerinctelen, nőcsábász barátjukat, aki egyébként még nem is őszinte, mert ha az lett volna, nem pattan rá másik csajra.
A srác egy gyökér volt. Megérdemelte, amit kapott. Eleve milyen férfi az, aki azzal indít egy nőnél, hogy nem vagyok alkalmas komoly kapcsolatra, mert neki semmmi senki sem jó..?? Utolsó válaszolok mind hímsoviniszta gyökerek. Ne hallgass rájuk kérdező.
16-os vagyok, és nő, de talán egyszerre írtunk, és nem az én válaszomra gondolsz. Egyes férfiak itt szerintem is túlzásba viszik.
"Eleve milyen férfi az, aki azzal indít egy nőnél, hogy nem vagyok alkalmas komoly kapcsolatra, mert neki semmmi senki sem jó..??"
Ezzel nagyon egyetértek. Egyrészt óriási red flag, másrészt nem értem, mit vár, aki ezzel ezzel kezdi. :D
Tényleg azt várod, hogy sajnáljunk, amiért visszanyalt a fagyi?
Te kitaláltál egy kamu pasit, ő kitalált egy kamu csajt, majd jól megsértődtetek egymásra, igazi tinidráma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!