Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ott aludnátok a fiúnál első randi után?
23L 25F
Ő azt mondja hogy nem akar szexelni csak együtt aludni.
#40:
“26. Egyáltalán nem értem miért hátrány ezeket az elején megtudni.“
Azért, mert valaki ezzel akarja legitimálni azt, hogy egy trehány weirdo lesz a kapcsolatban, hogy “de hát én nem árultam zsákba macskát”. Plusz a törekvése sincs meg arra, hogy kicsit felülemelkedjen azon az állapotán, ami mondjuk egy melegítős döglés otthon egy hétig. Aztán ezzel tiszteli meg azt, akinek elvileg tetszeni akar. (Nem is másnak, de számomra kérdés, hogy magának hogy tud…?) Lehet ennek alapja, de az x. példa után nekem nem az a benyomásom, hogy ez az egyenes emberek sajátja lenne….
Inkább azoké, akik egy kapcsolatban is annyira fognak tisztelni, hogy elsőre le akarjanak varrni, majd egy év alatt max 1x elmentek sétálni, mint randi. De ez már csak az én projekcióm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!