Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ott aludnátok a fiúnál első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ott aludnátok a fiúnál első randi után?

Figyelt kérdés

23L 25F

Ő azt mondja hogy nem akar szexelni csak együtt aludni.

2022. máj. 11. 09:16
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%

Hm, ez érdekes felvetés, amit a 8-asban írsz.

Én elég közvetlen vagyok pl, és szeretem egyben látni a képet. De persze a rózsaszín ködnek ez árt, oda tényleg a fokozatos megismerés való. De voltam már 0. randin úgy, hogy ott aludtam a srácnál. :D Házibulit tartott és ott találkoztunk először. Az is érdekes, amikor így egyben látod az embert a környezetével, barátaival, stb együtt. Sokat elmond az, ahogyan hozzájuk viszonyul és fordítva.

Nekem pl épp ez nem tetszik az online ismerkedésben, hogy olyan, mintha légüres térben lebegnénk, rajzfilmfigurák vagyunk háttér nélkül... Frakkot is csak azért ismered meg háttér nélkül, mert már ismered a hátterét. Különben meg csak egy vizsla.

De tény, hogy mindezek ellenére nekem a legnehezebb lépés meghívni valakit az otthonomba, a családomhoz. Vagyis pont beengedni ebbe a belső térbe. Viszont saját családtól független helyemre hívni pl már nincs annyi gátlásom.

Legelsőre talán azért nem aludnék mégsem ott, mert sok embernek kell az a rózsaszín köd. Akár a fiúnak kellhet, hogy olyan képe legyen eleinte rólam. Hadd legyen egy kis varázsa a dolognak. De attól még ha ő beenged valamennyire a saját személyes tereibe, szerintem nem hátrány. Tehát felmenni felmennék szívesen (nem szex miatt).

2022. máj. 11. 10:04
 12/44 anonim ***** válasza:
100%
11-es vagyok, kiegészítés a házibulihoz, hogy vendég barátaim hívtak, tehát nem netről mentem vakrandira vagy ilyesmi, ott ismerkedtünk meg.
2022. máj. 11. 10:05
 13/44 anonim ***** válasza:
91%

#11:

Azért első alkalommal anyával-apával, egész pereputtyal, lakótárssal, stb. megismerkedni nem valami vonzó dolog. Vagy ha kiderül, hogy egy őrült macskás, anyuci pici fia, rendetlen és koszos. Nem azt mondom, hogy ezek feltétlenül kizáró tényezők, mert mondjuk a rendetlenségre én is hajlamos vagyok fáradtabb időszakaimban, de szimplán frusztrálna, ha valaki ezt rögtön az első alkalommal rám zúdítaná, vagy nekem kellene kényszerből… Pláne első randi után. Mi van, ha nincs második? Vagy ha rosszul sikerül? Másnap, ahogy kipattan a szemem, szabadkozzak, hogy miért sietős elpucolnom onnan? Vagy ha nagyon ragaszkodós a másik, akkor pluszban magyarázkodnom, hogy egy ilyen ottalvás baleset volt és nem, nem annak a jele, hogy 3 múlva megkérheti a kezem…?

2022. máj. 11. 10:10
 14/44 anonim ***** válasza:
100%
Ha lány lennék, biztos nem, de fordítva sem. Minimálisan ismered a másikat, de máris bekerülsz az egyik legintimebb terébe, ahol (még) semmi keresnivalód nem lenne.
2022. máj. 11. 10:11
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
Naiv vagy ha azt hiszed hogy nem akar szexelni.
2022. máj. 11. 10:11
 16/44 anonim ***** válasza:
91%

#9:

16-20 éves korom körül volt ilyen több alkalommal.

2022. máj. 11. 10:13
 17/44 anonim ***** válasza:
46%
Ja és most vagyok 21.
 18/44 anonim ***** válasza:
86%
Amíg LÁNYként aposztrofálod magad, addig ne aludj nála. Ha majd NŐvé válsz, akkor önállóan is tudni fogod az ilyen jellegű kérdésekre a választ.
 19/44 anonim ***** válasza:
100%

#14:

Ironikus. :P

2022. máj. 11. 10:14
 20/44 anonim ***** válasza:
100%

13-nak: ott aludni nála nem feltétlenül jelent családot. Arra gondoltam, amikor külön él. Naivabb koromban mentem már fel első randin a srác albijába, miután pár órát beszélgettünk és szimpatikusak voltunk és felvetette az ötletet egy átlátszó kifogással (nem volt bennem félelem, pedig neten ismertem meg, akkor láttam élőben először, de normálisnak tűnt, nem gondoltam, hogy baj is lehet). Szerencsére valóban normális is volt és csak csókolóztunk akkor, tovább nem akartam menni, és nem erőszakoskodott. De nem is aludtam ott. Lett belőle egy pár éves kapcsolat.

A családnak való bemutat(koz)ástól mindig is eléggé féltem, pedig mindig normálisan fogadtak, kedves szülők voltak. Én nagyon nehezen viszek haza valakit a családhoz, hogy "na ő az, tessék, nézzétek". Anyám eléggé ítélkező tud lenni. Nem mondja, de az arcára van írva.

Egy szó,mint száz, ha otthon él, akkor tuti csak a sokadik randinál mennék el hozzájuk, hogy megsimerkedjek a családjával.

Kérdező, mi a helyzet, külön él vagy a családnak is be kéne mutatkozni?

Ha még nem találkoztunk élőben, tuti nem aludnék ott. Ha családdal él és be kell mutatkozni, akkor sem. Ha egyedül él és már ismerjük egymást valahonnan és megbízok benne, akkor oké. De inkább legyen olyan a helyzet, hogy ne legyen muszáj ott aludni és majd több randi után kerüljön rá sor.

2022. máj. 11. 10:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!