Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ott aludnátok a fiúnál első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ott aludnátok a fiúnál első randi után?

Figyelt kérdés

23L 25F

Ő azt mondja hogy nem akar szexelni csak együtt aludni.

2022. máj. 11. 09:16
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
91%

#20:

Nem mindenki él külön, pláne ha fiatalabb korodban történnek ezek meg veled.

2022. máj. 11. 10:26
 22/44 A kérdező kommentje:
Nem családdal él, hanem már külön, egyedül.
2022. máj. 11. 10:28
 23/44 anonim ***** válasza:
30%
Akkor sem.
2022. máj. 11. 10:32
 24/44 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy ha kiderül, hogy egy őrült macskás, anyuci pici fia, rendetlen és koszos"

Akkor kiderült időben, nem pedig több hónap randizás után, hogy mégis megbújik valami kizáró ok a háttérben. Ami első randin kiábrándító annyira, hogy nem tudja ellensúlyozni az, hogy jól érzem magam vele, az jobb, ha akkor kiderül. Így még racionálisabban láthatom a dolgot, mint ha valahogy mégis elvarázsol hetek, hónapok alatt és utána derül ki valami ilyesmi. Ha meg csak annyi látszik, hogy ő is ember, azzal semmi baj sincs. Az nekem nem illúzió romboló, ha nincs tökéletes rend vagy nem passzol a függöny a szőnyeghez. Nem teszek úgy, mintha én is IKEA katalógusban élnék. Nem akarom csak amiatt különlegesnek látni, mert nem látszik a hétköznapi, ember oldala. Amíg azt nem ismerem, nem ismerem magát az embert.

2022. máj. 11. 10:33
 25/44 A kérdező kommentje:
Ez jogos
2022. máj. 11. 10:41
 26/44 anonim ***** válasza:
30%

#24:

Ezek szélsőséges példák. De valamit nem kell rázúdítani a másikra első alkalommal. Pl. amit említettem. Mondjuk nem szeret mosogatni valaki és ott áll fél napig, vagy 25 fokon érzi jól magát, míg te 18-on, esetleg nem tud aludni teljesen sötétben, valami gáz szakadt pólót hord pizsamának. Minek ezekről előre tudni? Simán kinyírsz vele egy potenciálisan jó kapcsolatot is, ha ennyire elmerülsz az elején a részletekbe és a hibáit lásd csak a másiknak, ne ezzel együtt fogadd el.

2022. máj. 11. 10:42
 27/44 anonim ***** válasza:
91%
*hibáit látod csak
2022. máj. 11. 10:42
 28/44 anonim ***** válasza:
100%

"Ha meg csak annyi látszik, hogy ő is ember, azzal semmi baj sincs. ... Nem akarom csak amiatt különlegesnek látni, mert nem látszik a hétköznapi, ember oldala. Amíg azt nem ismerem, nem ismerem magát az embert." Ezt írtam.

Miért vitatkozol folyton, amikor írom, hogy nem zavarnak az ilyen tökéletlenségek? Senki sem öltönyben alszik, nekem is kényelmes, de csúnya kinyúlt kopott póló a pizsim, na és? Max elsőre ott alváskor felvehet egy hétköznapi, jobb állapotú pólót, és kész. Én is ha máshoz megyek, valami kicsit szalonképesebbet viszek, de van, hogy a mindennaposat. Azokon az apróságokon amit leírsz, nem akadok fent. Pont, hogy tudom, emberek vagyunk, nekem is vannak ilyenjeim. Ami meg tényleg gáz, azt meg jobb megtudni hamar. El tudom dönteni, mi az, van ennyi önismeretem. Nem kell az elején az illúzió ahhoz, hogy képes legyek valaki értékes oldalát meglátni, ne csak a hibáit. De elfogadom, ha neked meg kell, mások vagyunk.

2022. máj. 11. 10:51
 29/44 anonim ***** válasza:
77%
Első randi a kontextus, ezt ne felejtsd el. Sokan akkor találkoznak életükben először. (Pl. netes ismeretség által) Ha jól is sikerül, akkor is idegen még a másik.
2022. máj. 11. 10:54
 30/44 A kérdező kommentje:
29-es hany eves vagy?
2022. máj. 11. 11:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!