Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randi, ha elhív vacsorázni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi, ha elhív vacsorázni?

Figyelt kérdés

Szülinapom volt a héten, ilyenkor az egész hét erről szól. Tudom, valaki szerint ciki és úristen minek, nekem működik, mert kényelmesen tudok így időt tölteni mindenkivel.

Lényeg az, hogy van egy férfi, akivel egy ideje már beszélgetek, de ne értsétek félre, baráti szinten, még csak csók sem volt.

Volt a születésnapom, felköszöntött, kaptam tőle egy nagy csokor virágot és egy dobozt a kedvenc desszertemből. Meg hogy tudja, hogy "nem szabad", de jövő héten szeretne elvinni vacsorázni... Meséltem neki, hogy gyerekkoromban volt egy kedvenc éttermem vidéken, semmi kiemelkedő fine dining hely nem volt, valószínűleg a pesti belvárosban vannak százszor jobbak, de gyerekként imádtam a helyet, a kedvenc ételemet ott és utoljára még covid előtt voltunk, azóta is hiányzik.

Szerintetek ez randi lenne?

Barátom van amúgy.

2022. máj. 7. 17:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, hiszen jelezte, hogy tudja, hogy ezt "nem szabad".
2022. máj. 7. 18:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is randinak veszi.
2022. máj. 7. 18:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyértelműen az, te pedig adod alá a lovat... Dönts!!!...
2022. máj. 8. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!