Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hívd el vacsorázni első randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hívd el vacsorázni első randi gyanánt! De hogy zajlik egy ilyen randi pontosan?

Figyelt kérdés

Harmincas férfi vagyok, az elmúlt évek kimaradtak társkeresés szempontjából. Volt egy kapcsolatom,aztán sok balszerencse ért.

Annó főiskolás koromban,sokszor mentem az akkori barátnőmmel romantikus vacsorára,hangulatos pizzériákba hétköznap este egy kis városban. Ott az ilyen helyek ilyenkor szinte kihaltak voltak. Akkor20-24évesek voltunk szerintem,az úgy jó volt.

Megismerek valakit akárhol elhívom vacsorázni ,addig tiszta. Nekem kell fizetni az is. Viszont ha első randi ilyen,illik e menni a partnerért, ha városom beli? és abban esetben ha 20-50kmre lakik?

Egy pohár/üveg bor belefér e? Vagy első randin no alkohol?

Étterem szinvonalát hogy kell belőni?

Minden más is érdekel.

U.i főiskolát nem fejeztem be, aztán kicsit lecsúsztam.

#első randi #étterem #Vacsorarandi
2020. szept. 27. 21:22
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
Nem vagy férfi.
2020. szept. 27. 21:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Miből gondolod 1es??
2020. szept. 27. 21:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy a meghívó fél, így hát neked illik felajánlani, hogy fizeted a teljeset.

Olyan helyre érdemes meghívni, ahova eljönne veled. Nyilván, ha nem nagy gond, meg amúgy is ismeritek egymást, akkor elmehetsz érte (pl munkatársak), De alapfelállás szerint az odautat és a visszát is mindenki maga oldja meg. Főleg a visszaút miatt... meg kell hagyni a lehetőséget az egyénire, mert ha xar a randi, akkor tudjon már elmenni egyedül egyik és másik fél is, ne legyenek egymásra utalva, összezárva.

Inkább a pohár bor

2020. szept. 27. 21:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez mindig az aktuális partnertől függ, hogy mi legyen.

Mindennek az alapja a kommunikáció. Nyugodtan kérdezd meg, hogy elmenj-e érte vagy egyedül akar jönni-menni. Az étteremre is rákérdezhetsz, hogy mire vágyik, de azért legyen a tárban 2-3 lehetőség, h tudjon választani. Ha nem tud, akkor határozottan döntsd el te. Mondjuk én a kicsit lazább helyeket ajánlom. Mondjuk egy running sushi jó szórakozás is, meg kajálni is lehet, és új ízeket kipróbálni.

Ha vezetsz akkor nyilván te ne igyál, viszont neki mondhatod, h igyon nyugodtan, ha te hazaviszed.

2020. szept. 27. 22:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én első randin csak kávéznék, sétálgatnék. Étterembe csak akkor ha szerinted ez már komolyodik.
2020. szept. 28. 08:47
 6/8 anonim ***** válasza:
9%
Először is hívd meg vacsorázni.Ennyit csak tudsz kérdezni, hogy "Jó a s@gged kérsz gyrost?"Ha kér akkor elviszed a gyrososhoz de hagyni kell, hogy ő fizessen hiszen egyenrangúság van.Mikor kész vagytok és mentek ki a helyről csapj a s@ggére és kérdezd meg, hogy ízlett-e a kaja és, hogy levezetésként egy laza cumi belefér-e a randiba mert nem akarod megszegni az első randin nem szexelünk szabályt.Ha igent mond nyert ügyed van.Ha nem akkor egy prűd álszent dög.
2020. okt. 4. 21:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne hívd el vacsorázni! Miért tennéd? Első randin max egy kávé.
2020. okt. 5. 09:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem attól függ leginkább ez az egész, hogy milyen stílusú, kaliberű nőre hajtasz. Ha ilyen láthatóan szuperpuccos, szuperszép, elegáns nőkre, akkor azért elegánsabb helyekben érdemes gondolkodni. Ha láthatóan "hozzá van szokva a jóhoz", nagyigényűbb, akkor vacsora, ha amúgy szolidabb, akkor egy teázó, kávézó is jól el tud sülni. Nem feltétlen az ár a fontos (kiv. instacicáknál), hanem a hely jellege... tehát olyan nőt, aki kifejezetten tiptop, magssarkús, szoknyás-ruhás, első randira inkább ne vigyél a sarki kisabroszosba meg a menüs helyre. Pizzéria is attól függ, milyen a stílus, és hogy milyen a törzsközönség - nem árt előtte feltérképezni... pl. ha sok a rohangáló gyerek, az felejtős.

Szerintem nem kell elmenni a nőért autóval, ha helybeli, sőt sokaknál elég tolakodónak is hangozhat. Ha más városban lakik, azért illik megkérdezni.

Az üveg bor sztem túlzás, egy-egy pohár sztem belefér, de ha a nő nem azt kér, ne erőltesd.

2020. okt. 5. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!