Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne égjek be az első randimon?
Szóval ha gáz, ha nem gáz most 19 évesen fog sor kerülni életem első randijára. Ez részben saját döntés miatt alakult így, próbáltam mindig a "megfelelő" lányt megtalálni, akivel tényleg jó párt alkotnánk, másrészt pedig az önbizalmam is nagyon lent van már évek óta.
Neten megismerkedtem egy lánnyal kb másfél hónapja, és ennyi idő után úgy döntöttem, hogy elhívom randizni. Jövőhét közepén lenne a randi, így még van egy kis időm felkészülni rá lelkileg, de már most izgulok miatta.
Én teljesen tapasztalatlan vagyok, még egy csókom se volt eddig soha, a lánynak pedig már volt kapcsolata.
Nagyon félek, hogy elcseszek valamit majd, főleg amiatt, mert nagyon szorongós típus vagyok és emiatt sokszor össze-vissza beszélek. Hogyan tudnám megoldani, hogy ne legyek majd nagyon gáz?
Minél jobban félsz, annál rosszabb lesz, és nagyobb lesz a valószínűsége, hogy elrontasz valamit.
A hibát ott követed el, hogy túl nagy értéket adsz ennek a randinak.
Felesleges ezt tenned.
Elész, aztán érezd jól magad. Tedd a csaj napját jobbá. Ha nem jön össze, az se baj, mert szereztél tapasztalatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!