Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ott aludnátok a fiúnál első randi után?
23L 25F
Ő azt mondja hogy nem akar szexelni csak együtt aludni.
Igazad van, eltértem a tárgytól. Általában a megismerésről írtam.
Valamelyik korábbi válaszomban írtam, hogy nem aludnék ott, ha még nem ismerem élőben. Sem akkor, ha már ismerem, de még nem randiztunk és ott a család.
Netes első találkozás nyilvános helyen, ahonnan könnyen le lehet lépni. Ha jól alakul, fel mernék menni hozzá, de nem szex miatt és nem aludnék ott.
A lényeg, hogy úgy szervezd, hogy mindenképp legyen benne rugalmasság, ne legyen egyetlen megoldás az ottalvás, még ha nagy a távolság is és írásban szimpi. Első találkozásra érdemes úgy menni, hogy le tudj lépni bármikor.
Én nem vagyok híve ennek az első randin nem szexelünk játéknak. Ha ott a kémia és kívánjuk egymást, minek játszani az eszünket?
Viszont ez akkor érvényes, HA úgy alakul a randi. Előre ne találjon már ki ilyeneket, meg ne legyenek elvárásai. Rohadtul nem szimpi, hogy még nem is találkoztatok, az se biztos, hogy bejöttök egymásnak, de már így lerohan.
34N
De nem is jatszom a hűdeokost😂 érettsegi megvan?😂
Akikkel itt vitakozol fixen idosebbek nalad nem 2 évvel😂
26. Egyáltalán nem értem miért hátrány ezeket az elején megtudni.
Tudod miért van rózsaszín köd?
Hogy észre se vedd egy kapcsolat kezdetén a hibákat.
Ha én tegyük fel nem tudok lámpa fényben aludni a másik meg csak abban tud, ez egy banális, mégis nagyon fontos probléma a későbbiekben. Minél előbb kiderül, annál jobb.
Nem minden fekete vagy fehér. Valakivel hetekig beszélgettem, mire közel kerültünk egymáshoz annyira, hogy intimebb pillanatokat is megosszunk egymással, valakivel első randi 8 óra beszélgetés és már nála voltam aznap. Nem ott aludni, nem szexelni, de átvitt magához.
Szóval nem mindegy az sem, hogy ez egy olyan első randi, akit amugy már ismersz az általános iskola óta, csak most kezdtek el randizni vagy épp a tinderen beszéltek pár napja és most találkoztok egyáltalán először.
Ha inkább az utóbbihoz hasonló akkor ne aludj ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!