Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok mégegy esélyt egy második randinak?
Figyelt kérdés
Nemrég megismertem egy srácot, és ma együtt töltöttük a délutánt. Elég kellemesen telt, szimpatikus fiú, csak valahogy a hazaúton kiábrándultam belőle. Autóval volt és felajánlotta,hogy hazavisz, de útközben defektet kaptunk. Meg sem próbálta lecserélni a kereket, pedig minden szerszám és pótkerék is volt az autóban, ehelyett egyből az apját hívta, aki 20perc után megérkezett és lecserélte.
Számomra ez nagyon unortodox, nő létemre sem jutna eszembe ilyenkor,hogy a szüleimet zargassam ilyesmivel.
2022. ápr. 16. 20:27
41/42 anonim válasza:
Ezen az oldalon én is megkaptam már pár kérdésemre, hogy kamu, szóval az ilyen fajtákra nem hallgatok.
42/42 anonim válasza:
Kérdező, ha ez neked akkora probléma, akkor hagyd. Szerintem nem kell mindenkinek mindenhez értenie, attól, hogy nem tud kereket cserélni még lehet jó sok minden másban. De láthatóan számodra ez fontos, illetve ebből előre következtetsz a jellemére. Úgyhogy hagyd, mert ezután úgyis csak árgus szemekkel figyelnéd, hogy mit hogyan old meg, valószínűleg magadban sok mindenbe belekötnél, ha nem is szándékosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!