Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok mégegy esélyt egy második randinak?
Nemrég megismertem egy srácot, és ma együtt töltöttük a délutánt. Elég kellemesen telt, szimpatikus fiú, csak valahogy a hazaúton kiábrándultam belőle. Autóval volt és felajánlotta,hogy hazavisz, de útközben defektet kaptunk. Meg sem próbálta lecserélni a kereket, pedig minden szerszám és pótkerék is volt az autóban, ehelyett egyből az apját hívta, aki 20perc után megérkezett és lecserélte.
Számomra ez nagyon unortodox, nő létemre sem jutna eszembe ilyenkor,hogy a szüleimet zargassam ilyesmivel.
Na, ha semmit sem segített neki, az nekem nagyon rossz jel. Azt megértem, ha valaki valamiben bizonytalan vagy félénk és segítségre szorul (bár ez nem túl férfias, de mindent nem lehet elvárni). Viszont ha nem segít a szüleinek, főleg amikor ő kér segítséget, az nagyon ellenszenves. Valószínűleg apuci fiacskája. Nem azért, mert felhívta, amikor tanácstalan. Adódhat ilyen helyzet. Hanem mert meg se próbált fejlődni, tanulni, tenni azért, hogy önállóbb legyen.
(Tippre amúgy kb felső középosztály?)
Amúgy nem kötözködésből, de (miért) nem ajánlottad fel neki, hogy segítesz?
Ha abba belemegy, és megnézitek neten/elmagyarázod neki és megpróbálja, akkor van remény.
Nekem is elsőre problémázásnak tűnt a kérdés, de manapság tényleg sok anyuci/apuci pici fiacskája akad, akik huszonévesen is elkényeztetett gyerekek :/
Először csak annyira emeled meg, hogy ne forogjon el a kerék a csavar lazításnál!
25f
Nem tudom,hogy az övé-e az autó vagy az apjáé, de ez nem is számít. Már az is picit gyanúra ad okot, hogy nem is ő, hanem én észleltem menet közben a defektet és szóltam, hogy álljon meg. Bár mentségére szóljon,hogy az utasoldali kérek lett defektes, így talán nehezebb észlelni. Kiszállunk megnézzük és totál lapos. Első cselekedete,hogy egyből hívta az apját. Ezután kérdezem,hogy biztos, hogy mi nem tudjuk megcsinálni, muszáj emiatt apádat iderángatni?
Csak annyit válaszolt,hogy az apja ért az ilyesmihez és egyébként sem akarja összepiszkolni magát.
Ne adj esélyt, hagy legyen normális barátnője, ne olyan aki ennyiből kiábrándul.
Tudod amúgy vannak emberek akik jogsi nélkül teljes életet élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!