Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok mégegy esélyt egy második randinak?
Nemrég megismertem egy srácot, és ma együtt töltöttük a délutánt. Elég kellemesen telt, szimpatikus fiú, csak valahogy a hazaúton kiábrándultam belőle. Autóval volt és felajánlotta,hogy hazavisz, de útközben defektet kaptunk. Meg sem próbálta lecserélni a kereket, pedig minden szerszám és pótkerék is volt az autóban, ehelyett egyből az apját hívta, aki 20perc után megérkezett és lecserélte.
Számomra ez nagyon unortodox, nő létemre sem jutna eszembe ilyenkor,hogy a szüleimet zargassam ilyesmivel.
Férfiként írom, hogy szerintem nincs jövője ennek a kapcsolatnak, mert nagyon nem vagytok egy szinten!!!
Kérdező! Ha te 14 évesen már csirkét vágtál, minden elismerésem a szüleidnek, mert jó nevelésben részesítettek. Sok nő úgy éli le az életét, hogy főzni sem tud, te pedig ilyen talpraesett, házias lány vagy.
Ha mégis összejönnétek, hosszútávon garantált a folyamatos konfliktus a jelentősen eltérő személyiségetek miatt!
Haver még a biciklikereket is kitudja cserélni még sincs csaja.
Én meg még biciklikereket se cseréltem mégis volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!