Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Adnátok mégegy esélyt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok mégegy esélyt egy második randinak?

Figyelt kérdés

Nemrég megismertem egy srácot, és ma együtt töltöttük a délutánt. Elég kellemesen telt, szimpatikus fiú, csak valahogy a hazaúton kiábrándultam belőle. Autóval volt és felajánlotta,hogy hazavisz, de útközben defektet kaptunk. Meg sem próbálta lecserélni a kereket, pedig minden szerszám és pótkerék is volt az autóban, ehelyett egyből az apját hívta, aki 20perc után megérkezett és lecserélte.

Számomra ez nagyon unortodox, nő létemre sem jutna eszembe ilyenkor,hogy a szüleimet zargassam ilyesmivel.

2022. ápr. 16. 20:27
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
52%
28. Na ez is kész vicc, sose értem, amiket én eszek meg jobb ha magamnak csinálom a kaját, nálam ez nem elvárás úgyis belejön ha főzni akar xd
2022. ápr. 17. 10:12
 32/42 anonim ***** válasza:
84%
29. Ja akkor meg lenne a kérdés: Minek kezdett neki, ha azt se tudja hogy kell?
2022. ápr. 17. 10:13
 33/42 anonim ***** válasza:
29%
Ez kamu kérdés. A kerékcserét egy ételmelegítéshez hasonlítja 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅 Így tuti kamu. Meg az is kamu, hogy nem vette észre a defektet. Most vagy lassú defekt van vagy durrdefekt. Ha lassú defekt, azt már indulás előtt is láttátok volna. Ha durrdefekt, azt meg megérzi. Nem kicsit, nagyon
2022. ápr. 17. 12:13
 34/42 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem nem vagy picsa, igazad van. Ha ilyen szinten nem próbált meg semmi tenni, az nekem is kiábrándító. Még ha együtt csinálják és a srác segít, akkor még azt mondom ok, de így...
2022. ápr. 17. 16:54
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha az apuka szerint ez így rendben van, az sokat elmond a családi viszonyokról is. Talán helikopter szülők, vagy hagyjad fiam, neked ez úgyse megy. Egyik sem jó. Normális apa megtanítja a fiát kereket cserélni.
2022. ápr. 17. 17:04
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés biztosan kamu, a kérdező egyik hozzászólásából is érződik.
2022. ápr. 17. 18:11
 37/42 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként írom, hogy szerintem nincs jövője ennek a kapcsolatnak, mert nagyon nem vagytok egy szinten!!!

Kérdező! Ha te 14 évesen már csirkét vágtál, minden elismerésem a szüleidnek, mert jó nevelésben részesítettek. Sok nő úgy éli le az életét, hogy főzni sem tud, te pedig ilyen talpraesett, házias lány vagy.

Ha mégis összejönnétek, hosszútávon garantált a folyamatos konfliktus a jelentősen eltérő személyiségetek miatt!

2022. ápr. 17. 18:57
 38/42 anonim ***** válasza:
48%

Haver még a biciklikereket is kitudja cserélni még sincs csaja.

Én meg még biciklikereket se cseréltem mégis volt.

2022. ápr. 17. 19:01
 39/42 anonim ***** válasza:
48%
Attól, hogy valakinek van egy kis műszaki érzéke, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy a nők szemében több lenne.
2022. ápr. 17. 19:12
 40/42 anonim ***** válasza:
26%
Azért itt sokaknak nem esik le hogy a kérdés kamu, pedig többen mondtuk már. Etetitek a trollt
2022. ápr. 17. 20:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!