Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok mégegy esélyt egy második randinak?
Nemrég megismertem egy srácot, és ma együtt töltöttük a délutánt. Elég kellemesen telt, szimpatikus fiú, csak valahogy a hazaúton kiábrándultam belőle. Autóval volt és felajánlotta,hogy hazavisz, de útközben defektet kaptunk. Meg sem próbálta lecserélni a kereket, pedig minden szerszám és pótkerék is volt az autóban, ehelyett egyből az apját hívta, aki 20perc után megérkezett és lecserélte.
Számomra ez nagyon unortodox, nő létemre sem jutna eszembe ilyenkor,hogy a szüleimet zargassam ilyesmivel.
Te ki tudnád cserélni? Felajánlottad, hogy segítesz?
Lehet, életében nem csinálta még, inkább biztosra ment. Ha segített az apjának, együtt cserélték, és látszott, hogy figyel, hogy megtanulja, hogy legközelebb menjen egyedül is, az teljesen oké.
Nem tudom, hány évesek vagytok. Nekem nincs jogsim, nem tudom, ez része-e a tananyagnak, de nekem sem menne most egyedül. Megpróbálnám talán közösen, de az a biztos, ha valaki érti a dolgát.
Ha amúgy önállónak tűnt, szimpatikus, esetleg fiatal/friss sofőr, szerintem nem olyan gáz, én adnék még egy esélyt.
Az apja hozta az emelőt vagy volt nálatok a kocsiban?
Mivel emelő nélkül nem hinném, hogy meg tudta volna csinálni!
Emelő van az autóban.
Tudom, hogy kicsit más dolog, de amikor a barátnőm autója lehalt a Normafánál, akkor szépen hazajöttem, elkértem a szomszédtól a kábelt, megkérdeztem, hogy hogyan kell csinálni, visszamentem és együtt megcsináltuk. (Én is nő vagyok.)
Ezek azért nem atomfizika nehézségű dolgok.
Szerintem telefonon is megkérdezhette volna a srác, hogy hogyan kell kereket cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!