Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Adnátok mégegy esélyt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok mégegy esélyt egy második randinak?

Figyelt kérdés

Nemrég megismertem egy srácot, és ma együtt töltöttük a délutánt. Elég kellemesen telt, szimpatikus fiú, csak valahogy a hazaúton kiábrándultam belőle. Autóval volt és felajánlotta,hogy hazavisz, de útközben defektet kaptunk. Meg sem próbálta lecserélni a kereket, pedig minden szerszám és pótkerék is volt az autóban, ehelyett egyből az apját hívta, aki 20perc után megérkezett és lecserélte.

Számomra ez nagyon unortodox, nő létemre sem jutna eszembe ilyenkor,hogy a szüleimet zargassam ilyesmivel.

2022. ápr. 16. 20:27
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%

Te ki tudnád cserélni? Felajánlottad, hogy segítesz?

Lehet, életében nem csinálta még, inkább biztosra ment. Ha segített az apjának, együtt cserélték, és látszott, hogy figyel, hogy megtanulja, hogy legközelebb menjen egyedül is, az teljesen oké.

Nem tudom, hány évesek vagytok. Nekem nincs jogsim, nem tudom, ez része-e a tananyagnak, de nekem sem menne most egyedül. Megpróbálnám talán közösen, de az a biztos, ha valaki érti a dolgát.

Ha amúgy önállónak tűnt, szimpatikus, esetleg fiatal/friss sofőr, szerintem nem olyan gáz, én adnék még egy esélyt.

2022. ápr. 16. 20:34
 2/42 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idősek vagytok?
2022. ápr. 16. 20:39
 3/42 anonim ***** válasza:
100%

Az apja hozta az emelőt vagy volt nálatok a kocsiban?

Mivel emelő nélkül nem hinném, hogy meg tudta volna csinálni!

2022. ápr. 16. 20:41
 4/42 anonim ***** válasza:
100%

Emelő van az autóban.

Tudom, hogy kicsit más dolog, de amikor a barátnőm autója lehalt a Normafánál, akkor szépen hazajöttem, elkértem a szomszédtól a kábelt, megkérdeztem, hogy hogyan kell csinálni, visszamentem és együtt megcsináltuk. (Én is nő vagyok.)

Ezek azért nem atomfizika nehézségű dolgok.

Szerintem telefonon is megkérdezhette volna a srác, hogy hogyan kell kereket cserélni.

2022. ápr. 16. 20:46
 5/42 A kérdező kommentje:
Minden szerszám ottvolt az autóban. A srác nem csinált semmit,mégcsak annyit sem segített az apjának,hogy a kezébe adja a szerszámokat.
2022. ápr. 16. 20:47
 6/42 anonim ***** válasza:
63%
Nőként írom, Te egy mindenen problémázós pitsa lehetsz. A hideg is kiráz az ilyenektől.
2022. ápr. 16. 20:47
 7/42 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem tudjuk a korát!
2022. ápr. 16. 20:50
 8/42 anonim ***** válasza:
69%
Ezt amúgy nem tudom miért nem oktatják. Pedig nem egy bonyolult dolog... Azt a 4 vagy 5 anyát meglazítod, felemeled az autót (még alul jelölni is szokták hol emeld), utána leszeded teljesen, le a kerék, felrakod a másikat, leengeded az autót és normálisan meghúzod az anyákat. 5 perc kb... Ennyit illene tudni ha már valaki autót vezet, elég durva hogy emiatt a srác az apját hívja. Én se vagyok olyan rohadt nagy műszaki zseni, de ehhez nagy ész nem kell. :D
2022. ápr. 16. 20:52
 9/42 anonim ***** válasza:
100%
2022. ápr. 16. 20:55
 10/42 A kérdező kommentje:
Talán csak nekem fura az egész. Én 14évesen már minden hétvégén önállóan csináltam a családi ebédet, a bevásrlástól kezdve. Arra is volt példa,hogy gyerekként egyedül csirkét vágtam. Aki 24évesen nem tud egy autót emelővel megemelni,majd 5 csavart meglazítani és visszatekerni, az számomra kicsit életképtelennek tűnik.
2022. ápr. 16. 20:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!