Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában hány randinál van csók, nálatok hogy volt?
Már 3x találkoztunk, de semmi erintes nem volt, se majdnem csók..
A kettesben valo talalkozasokon kivul mar ismertuk egymast az egyetemrol, Szoval nem idegen.
Valamint nem probal udvariasnak tunni elottem, pl siman böfög etc.. ez kicsit furcsa nekem.
Szex mikor lehetne normalis esetben ha komolyabb kapcsolat a cel?
22/L en es ő 26/F
Erre nincsen szabály. Én többször az első randin csókolóztam. Sőt, szexeltem, peggingeltem is.
Másoknak lassabban megy ez.
Nálam az elsőnél sosincs. Aznap találkoztunk először, ne akarjon belemászni a számba. De ha valaki rámenős és bepróbálkozik, annál második randi már nem lesz. De szerencsére nagyon ritka aki ennyire nyomul.
26N
Nekem az egyik randipartneremnél a harmadikon volt, de aztán végül nem lett belőle kapcsolat.
Barátommal, akivel most is együtt vagyok, első randin volt már, de egyébként is jóban voltunk már előtte és szikrázott a levegő, érezni lehetett, hogy ha randi lesz, ott csók is lesz már.
Szerintem ez mindenkinél egyedi, de ha a tizedik randin sincs semmi érintés, az már gyanús.
De nekem inkább az a furcsa, hogy csak úgy böfög, hát nem éppen akar téged lenyűgözni, ami nem jó jel. Vagy csak paraszt, de az sem jó jel.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!