Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Chat végén a barátom azt írja (többször) hogy puszi. (néha csók). Szerintetek, hogy mostanában többször írja inkább hogy puszi az jelent valamit?
Nem jelent semmit.
Te mit szoktál írni?
Szóval akkor ne kezdjek pánikolni mint egy kis hülye, hogy ha így köszön el akkor az kevésbe jó.
Én többnyire azt írom, hogy csók + valami smile (szivecskés stb.)
Ő annyira nem küld smile. Akkor ezen sem aggódjak?
Szóval ha ő is csókot írna a végéra ahogy én akkor szeretne?
Most jól elbizonytalanítottál, mert eddig totál azt hittem szeret csak ez zavart.
Mondjuk van hogy azt írja, hogy csók csak nem mindig és többségében átállt a puszira...
ezen ne idegeskedj :D
írd te is neki, hogy puszi
amúgyis az számít, mennyit találkoztok,ha csak hetente többször,és minőségi a randi/együttlét,nincs probléma
Nekem volt baratnom mindig szeretlekkel koszont el.Mielott szakitott velem kb ket hettel meg mindig csak azt irta hogy puszika...mar egy gyanus volt...:(
De nalatok lehet nincs gaz:)bizzunk benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!