Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem mostanában hogy megcsal? Vagy csak túl reagálom?
Sziasztok, mostanában kb egy hónapja , másfél hónapja olyan érzésem van hogy megcsal a barátnőm. Mindenről be szokott nekem számolni, hogy hova megy és mikkor ér haza. Múltkor volt, olyan hogy 80km utazót azért, mert csak ott lehetett kapni bizonyoson biós hajfestéket. Hívott is hogy menjek vele, de nem értem rá így nem tudtam. Nem kértem de értesített róla hogy mikkor ér haza, épp hogy hol van és hogy menjek ki hozzá. Volt egyszer még egy ilyen hogy egyedül el ment, de nem értesített nagyon össze voltunk veszve akkor. Egészen reggelig volt, az anyukája szerint nagyon szeret és szerinte nagyon maga alatt volt. Múltkor meg néztem a fb-ját , telefon hívásait és semmi olyat nem találtam. Kivéve volt, benne egy telefonszám azt mondta, a volt munkatársa(Nő). A másik munkahelyen is állítólag ő volt, a munkatársa de...
De már egy ideje nem dolgoznak együtt, és érdekes hogy most nem rég vette fel.
Szex rendszeresen van köztünk, nagyon ritka ha ki hagyunk egy napot is. Rendszeresen találkozunk, egy héten 4-5x is legalább. Múltkor viszont, olyan kicsit fúra volt szex közben. Mintha nem akkora át éléssel csinálta volna, mint eddig...Rá kérdeztem tőle, mi a baj azt válaszolta, úgy érzi hogy mostanában más nőkre gondolok szex közben. Pedig ez nem igaz teljes oda figyeléssel csinálom vele, mindig azon vagyok hogy jó legyen neki és élvezze. Időm sem lenne, másra gondolni, pláne ha gondolnák is már nem is tudnák annyira oda figyelni. Nagyon féltékeny típus már az elejétől fogva ilyen volt, önértékelési problémái vannak. Valamik nap hajnali 3 kor szexeltünk, kívántam a másodikat de ő nem fáradt volt. Meg értettem nem is erőszakoskodtam vele. Volt olyan is hogy megjött neki, és nem akart szexelni, de pettingbe és orálba benne volt.
Hétvégén volt szüretelni nagyon meleg volt, vittem fel neki vizet. Kérdezte hogy maradok-e mondtam nem. Erre szájra akartam adni neki, puszit de elfordította a fejét.
Tegnap is találkoztunk munka után szeretem volna, puszit adni szintén a szájára és elfordította. Utána pedig már volt normális puszi. Csóknál is észre vettem, néha tartsa a távolságot a kezével. Az intim zóna távolságot tartotta, amibe eredetileg csak a párunkat, családunkat és barátainkat engedünk be.
Tegnap volt futni és ma meg tornászni szeretne menni...
"Múltkor volt, olyan hogy 80km utazót azért, mert csak ott lehetett kapni bizonyoson biós hajfestéket. Hívott is hogy menjek vele, de nem értem rá így nem tudtam."
" Volt egyszer még egy ilyen hogy egyedül el ment, de nem értesített nagyon össze voltunk veszve akkor. "
"Hétvégén volt szüretelni nagyon meleg volt, vittem fel neki vizet. Kérdezte hogy maradok-e mondtam nem. Erre szájra akartam adni neki, puszit de elfordította a fejét."
és arra nem gondoltál hogy azért hívott mert kicsit veled akart lenni? vagy arra nem gondoltál, hogy azért marasztalt volna, hogy több időt tölthessen veled, és te mondtál neki nemet? vagy arra, hogy ő is ugyanazt érzi amit te, és ezért viselkedett távolságtartóan? gondolkozz már öcsém. ha marasztalni akar, majd benyögöd hogy nem, mit vársz? puszi, ölelés, buksisimi? légy férfi és kérdezd meg ezt a nőt, hogy az utóbbi időben érezte-e úgy hogy elhanyagolod, mert szerintem pont neked kéne lapítani és figyelmesebben viselkedni. gratuálok hogy eddig jutottál, megkapod a logikai csúcsteljesítmények díját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!