Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában miért csinálnak olyat a pasik, hogy ha megismerkedünk, akkor csókig mennek el, utána meg nem is keresnek?
Több esetben is tapasztaltam, hogy megismerkedtem egy-egy helyes pasival különböző helyeken. Beszélgettünk, esetleg táncoltunk, eljutottunk a csókig. Persze nem arra gondolok, hogy rögtön szexelni kellene. Hanem hogy másnap mondjuk felhív vagy valami (el szokták kérni a számom). Vagy bejelöl facebook-on, de aztán semmi. Ez mit jelent? Miért csinálják ezt? Nem érdeklem őket másnap? Olyan lehangoló már, hogy sokadjára járok így... :(
23/L
Nem eszem hagymát buli előtt... :P
De most nem az a lényeg, hanem hogy egy csók ma már nem jelent semmit? Elveszítette a jelentőségét? Vagy csak én vagyok ilyen "régimódi", hogy azt hiszem, az már egy magasabb szinten van, mint az, hogy táncolunk beszélgetünk...?
Neked mit jelent a csók, ha első találkozásnál engeded?
Felírták a számodat, mert látják, hogy dugható vagy, de találtak egy jobb csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!