Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában miért csinálnak olyat a pasik, hogy ha megismerkedünk, akkor csókig mennek el, utána meg nem is keresnek?
Több esetben is tapasztaltam, hogy megismerkedtem egy-egy helyes pasival különböző helyeken. Beszélgettünk, esetleg táncoltunk, eljutottunk a csókig. Persze nem arra gondolok, hogy rögtön szexelni kellene. Hanem hogy másnap mondjuk felhív vagy valami (el szokták kérni a számom). Vagy bejelöl facebook-on, de aztán semmi. Ez mit jelent? Miért csinálják ezt? Nem érdeklem őket másnap? Olyan lehangoló már, hogy sokadjára járok így... :(
23/L
"egy csók ma már nem jelent semmit? Elveszítette a jelentőségét? Vagy csak én vagyok ilyen "régimódi", hogy azt hiszem, az már egy magasabb szinten van, mint az, hogy táncolunk beszélgetünk...?"
Bocs, de ha már első randin lekapnak akkor te sem régimódi. Én világ életemben fontos dolognak tartottam a csókot. Azt nem akárkinek engedem. Ezért csak akkor volt csók mindig, ha már jártunk. Járás előtt senkit nem csókolok. Az egy belsőséges dolog. És nem az első randi kelléktára.
Te nem régimódi vagy, közel sem állsz hozzá. De mégis ha első randin már smárolsz akkor a kövi randin már ágyba mész?
Nem mondom, hogy te is várd meg, míg kiderül, hogy egy fiúval összeilletek-e és járás után csókolj, de legalább még 3 randit várj vele.
A férfinak is kell egy kis "húzás", egy kis vadásztér, amikor finoman jelzed neki, hogy több is lehet, de még nincsenek konkrét lépések. És ha tetszel neki akkor már csak azért is elmegy a kövi randira, hogy a történet végére járjon.
22/L
hat en nem csokolozok addig amig nem vagyok szerelmes foleg az nap mikor megismerem
32 L
Nem randi volt, hanem éppen egy helyen voltunk és a barátnőm ismerte a haverját, ők is ketten voltak (pasik), mi is ketten lányok és mondják, hogy üljünk oda hozzájuk. Végig beszélgettünk egész este, tök jófej volt, aztán így nevetés közben egyszer-kétszer átölelt, ahogy ott ültünk egymás mellett, majd adott egy homlokpuszit. Megfogta a kezem és simogatta volna, de nem hagytam neki, mert mindenki minket nézett. Egyáltalán nem volt részeg, max. egy kicsit fáradt, mert egész nap dolgozott és éjjel 3-ig maradtunk. Szóval a barátnőm és az ő haverja kimentek cigizni, meg dumálni párszor, így mi, amikor ők kint voltak mindig egyedül maradtunk. Aztán amikor visszajöttek mondtam, hogy én kimegyek a mosdóba, mondta, hogy ő is megy. Mivel egymás mellett vannak a mosdók együtt mentünk, de egyszer csak azt vettem észre, hogy utánam jött a kézmosós részig a nőibe. Aztán a falhoz támasztott és megcsókolt, de nagyon lassan és gyengéden, egyáltalán nem volt követelőző. Alapvetően elég visszafogott gyerek. Úgy örülnék neki, ha lenne belőle valami, végre egy rendes gyerek. Barátnőm régebbről ismeri és mondta, hogy normális. Jó lenne, ha lenne valami folytatás...
Holnap, ha minden igaz találkozni fogunk, de nem randi lesz, csak tudom, hogy egy helyen leszünk, mert ő is jön egy megbeszélésre, ahová én megyek. Nem tudom, hogy most csak odaköszönjek, vagy menjek is oda, vagy mit kellene tennem. Nem hívott fel... :(
25 éves.
Azt hiszem köszönés lesz, aztán ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!