Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányok mostanában nem vágynak komoly kapcsolatra?
Én komoly kapcsolatra vágyom és lány vagyok.
Meg se engedném akárkinek, hogy megcsókoljon....van bennem tartás.
Akkor sajnos az a szituáció állt be, hogy Te álltál komolyabban a lányokhoz és nekik nem számított, hogy csók ide vagy oda.....sajnos nem jelentett nekik semmit.
Sajnálom. Ugyanígy jártam.( vagyis hagytam magam megcsókolni, a srác meg lelépett, pedig, tudta hogy mit gondolok és komoly a felfogásom és ,,kicsit" becsapottnak éreztem magamat)
:/ az előző "kapcsolatom" körülbelül arról szólt hogy ő azt mondta hogy még nem áll készen komoly kapcsolatra és hogy várjak 1 kicsit. 3hónapig folyamatosan udvaroltam neki,kedves voltam,ha felhívott hogy találkozzunk és nekem más programom volt akkor is elmentem és találkoztam vele.
Elhanyagoltam miatta a barátaimat aztán 3hónap után azt mondja hogy ő nem akar tőlem többet barátságnál de azért elvárt tőlem mindent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!