Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a lányok mostanában nem vágynak komoly kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Már elég régóta próbálok 1 rendes kapcsolatot teremteni de mindig csak flörtig,csókig jutok úgy hogy nem is járunk...ezzel most nem azt akarom mondani hogy szexpartner kell nekem mert nem így van. "csak" 1 barátnő kell aki megért és bármikor számíthatunk egymásra.
2012. jan. 16. 23:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Én komoly kapcsolatra vágyom és lány vagyok.

Meg se engedném akárkinek, hogy megcsókoljon....van bennem tartás.

2012. jan. 16. 23:12
 2/16 A kérdező kommentje:
Abban reménykedtem, hogyha engedi a csókot akkor ő is komolyan gondol valamit de eddig sajnos nem így volt.
2012. jan. 16. 23:16
 3/16 anonim ***** válasza:
Nálam nem arról van szó, hogy nem vágyom rá, hanem már tartok a csalódásoktól, nehezebben nyílok meg mások felé.
2012. jan. 16. 23:20
 4/16 anonim ***** válasza:

Akkor sajnos az a szituáció állt be, hogy Te álltál komolyabban a lányokhoz és nekik nem számított, hogy csók ide vagy oda.....sajnos nem jelentett nekik semmit.

Sajnálom. Ugyanígy jártam.( vagyis hagytam magam megcsókolni, a srác meg lelépett, pedig, tudta hogy mit gondolok és komoly a felfogásom és ,,kicsit" becsapottnak éreztem magamat)

2012. jan. 16. 23:21
 5/16 anonim ***** válasza:
és a fiúk miért nem vágynak??
2012. jan. 16. 23:25
 6/16 A kérdező kommentje:

:/ az előző "kapcsolatom" körülbelül arról szólt hogy ő azt mondta hogy még nem áll készen komoly kapcsolatra és hogy várjak 1 kicsit. 3hónapig folyamatosan udvaroltam neki,kedves voltam,ha felhívott hogy találkozzunk és nekem más programom volt akkor is elmentem és találkoztam vele.

Elhanyagoltam miatta a barátaimat aztán 3hónap után azt mondja hogy ő nem akar tőlem többet barátságnál de azért elvárt tőlem mindent...

2012. jan. 16. 23:30
 7/16 anonim ***** válasza:
enyhén szólva pofára ejtett a lány, de nézd úgy a dolgot, hogy ,,csak" 3 hónapot rabolt el az életdből
2012. jan. 16. 23:34
 8/16 anonim ***** válasza:
ilyenek a lányok
2012. jan. 16. 23:34
 9/16 A kérdező kommentje:
Én akarok de a mostani lányok 90% a rózsaszín pólós ülepes gatyás "fiúk"tól vannak elájulva...
2012. jan. 16. 23:35
 10/16 A kérdező kommentje:
én meg nem fogok b*zit csinálni magamból
2012. jan. 16. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!