Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz-e valaha esélyem egy komoly kapcsolatra?
Az igazság az, most őszintén leírom, hogy egy 23 éves nagyképű f*sz vagyok. Mindig azt gondoltam, hogy milyen rohadt jól nézek ki, és mennyi csajnak tetszem. Pedig összesen egy lánnyal feküdtem le, és ő is csak szánalomból feküdt le velem, hiába tudtam, hogy sok lánynak tetszem, egyszerűen sosem volt önbizalmam leszólítani őket. Mert egy beszari p*cs vagyok, ez az igazság. Félek a visszautasítástól, félek a szerelemtől, de legjobban attól, hogy ha beleszeretek egy lányba és nem sikerül őt megtartanom, ha elhagy. Nem tudnám feldolgozni, ha elveszteném azt a lányt, aki szeretek. Ezért kompenzálásképp mindenhol, elhordva a nőket ócska k*rváknak, pedig az igazság csak annyi, hogy nem tudok magamnak egy normális barátnőt szerezni. Azok a lányok, akiknek meg kellenék, legtöbbször nem kellenek, mert egy válogatós p*cs vagyok, és az a lány kell, akit én választok ki.
Mi a f*szt csináljak? xD
nemáár 15:12-es!!!:O
hát nehéz eset vagy:D azt tanácsolom vegyél vissza kicsit az egódból... és viszonyulj kicsit másképp a nőknöz. nem kell félni, hogy majd biztos kidob. sosem lehet tudni!lehet te hamarabb dobni fogod őt...
Ha sehogy sem fog menni a változás..talán több segítségre lesz szükséget. Probáld megbeszélni valakivel (pl. barátok) a problémáidat. sokat segít:)
sok sikert neked!
Hogy lehetsz olyan szerencsétlen hogy nem veszed észre hogy nem kellesz senkinek közbe meg adod a keményet? Azt mondod nincs önbizalmad leszólítani csajokat, mert attól félsz már előre hogy elvesztenéd. Ezzel csak magadnak találsz alibit, egy férfi nem így viselkedik, de még egy nagyképű pőcs se.
Ez a kedvenc részem " hiába tudtam, hogy sok lánynak tetszem, egyszerűen sosem volt önbizalmam leszólítani őket " Ha tényleg biztos lennél benne hogy kellesz nekik tuti leszólítanád akikről szó van. De ezzel is csak önmagadat próbálod igazolni, vagy félsz dugni :D
Egyébként az mire szolgált hogy teleraktad káromkodással a kérdésed? Ez is a nagyképűséged meg a keménységed szimbolizálja vagy csak azt hogy nem való vagy emberek közé? Te beszari majom :D
Jaaaj. :)
Leírta ő is, h az önbizalomhiányát akarja kompenzálni a nagyképű stílussal, h ő fasza. Nem értem miért fáj neked, ő legalább tisztában van a saját önismeretével.
Amúgy azért írok most, mert én ismerek/tem egy pasit, akivel párszor találkoztam baráti kör miatt, és hihetetlen nagyképű, beképzelt, egoistaként adta elő magát. Mikor mentünk bulizni, vagy valami is, meg hiába volt előtte nagy szája, csak annyira futott ha olyan csajt látott, h húú, micsoda p*csa, stb f*sszágok...
Ezek miatt ellenszenves volt nekem, viszont, ha szemébe néztem meg mintha ráéreztem volna pontosan arra, amit itt leírtál- csak ő 20 éves-. És valamiért úgy éreztem, h ez csak a felszín, így próbál kényszeresen jó arcnak tűnni, meg valójában több ennél csak fél. Emiatt viszont vonzódtam is hozzá, és párszor találkozott a tekintetünk is. Egyébként tényleg egoista f*sznak gondolták legtöbben.
Ha mondhatok valamit, ezt ne csináld! Ne játszd meg így a vagányt, mert olyan mintha csak egy f*sz lennél és a külsőségek világában élnél ahol kényszeresen meg kell felelned az elvárásoknak, h te mekkora arc vagy. Látod csak visszájára sül el, és még engem is megrémiszt az ilyen, ha esetleg bejönne egy ilyen srác. :-)
Fejezd be, hogy megjátszod magad, és ha tetszik valaki, akkor ne ribancként kezeld, hanem mint nőt, mert így csak eltaszítod a normális lányokat! A sérüléstől meg ennyire ne szorongj, mert igen, benne van a pakliban, én is csalódtam, hidd el te is fogsz még, én is, de a lényeg h túl fogod élni. Mindenki túlélte, és mennek tovább a dolgok.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!