Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lesz-e valaha esélyem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz-e valaha esélyem egy komoly kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Az igazság az, most őszintén leírom, hogy egy 23 éves nagyképű f*sz vagyok. Mindig azt gondoltam, hogy milyen rohadt jól nézek ki, és mennyi csajnak tetszem. Pedig összesen egy lánnyal feküdtem le, és ő is csak szánalomból feküdt le velem, hiába tudtam, hogy sok lánynak tetszem, egyszerűen sosem volt önbizalmam leszólítani őket. Mert egy beszari p*cs vagyok, ez az igazság. Félek a visszautasítástól, félek a szerelemtől, de legjobban attól, hogy ha beleszeretek egy lányba és nem sikerül őt megtartanom, ha elhagy. Nem tudnám feldolgozni, ha elveszteném azt a lányt, aki szeretek. Ezért kompenzálásképp mindenhol, elhordva a nőket ócska k*rváknak, pedig az igazság csak annyi, hogy nem tudok magamnak egy normális barátnőt szerezni. Azok a lányok, akiknek meg kellenék, legtöbbször nem kellenek, mert egy válogatós p*cs vagyok, és az a lány kell, akit én választok ki.

Mi a f*szt csináljak? xD

2011. jún. 26. 15:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hanem hogy tudom hogy feletted állok.Nem veszed észre hogy mindenki tud káromkodás nélkül válaszolni? Én szégyenlem magam anyád helyett aki nem tanított meg hogy a káromkodástól nem leszel menő. Így se vagy az és attól hogy arcozol még tény hogy 23 éves korodig egy csajnak kellettél annak is szánalomból. Abban igazad van hogy élőben nem mennék oda hozzád, szerintem egyikünknek se hiányzik a másik társasága. Nincs az az élethelyzet hogy megérjen egy ilyen mint te egy balhét . A bókot meg elteszem hogy virtuálisan leoltottalak, nem annak szántam de hát ez van.
2011. jún. 27. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!