Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan fehérvári vagy Fehérvár környéki lány aki nyitott egy komoly kapcsolatra? Régóta nem találok ilyen csajt :/
Figyelt kérdés
23/f2010. nov. 23. 22:38
1/9 anonim válasza:
Ez nem társkereső oldal... van annyi mint a szemét, nem értem mért kell itt is ezt csinálni!
2/9 anonim válasza:
tuti valami palotavárosi cigányvagy.
3/9 A kérdező kommentje:
nem vagyok sem cigány sem palotavárosi de mindegy am meg f@szságokat nem kell komizni....
2010. nov. 23. 23:07
4/9 anonim válasza:
Ja, tuti palotavárosi, vagy Móri út 8. szám alatti lakos. :D
5/9 anonim válasza:
móri út 8. szám az melyik? xD nem vágom... Csak a móri utat, ott megyek, mindig ilyen kis cigány gyerekeket látok :D:D
6/9 anonim válasza:
Megválaszoltad a kérdésed, pont az, ahol a legtöbb van belőlük. :D
7/9 anonim válasza:
tegnap 23:31
Azért erős általánosítani, hogy ha palotavárosi, akkor cigány... Én is itt lakom mégsem vagyok az. Az egy dolog, hogy a Hübner tele van velük...
Kérdezőnek meg üdv a klubban, én se találok!:D
23\f
9/9 anonim válasza:
Hát érdekes, hogy a fehérvári és környéki emberek nem találják sose a párjukat.. :S
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!