Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a lányok mostanában nem vágynak komoly kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Már elég régóta próbálok 1 rendes kapcsolatot teremteni de mindig csak flörtig,csókig jutok úgy hogy nem is járunk...ezzel most nem azt akarom mondani hogy szexpartner kell nekem mert nem így van. "csak" 1 barátnő kell aki megért és bármikor számíthatunk egymásra.
2012. jan. 16. 23:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
,,rózsaszín pólós ülepes gatyás "fiúk"tól vannak elájulva..." na még ilyen választékos megfogalmazást se mostanában olvastam róluk :)
2012. jan. 16. 23:37
 12/16 anonim ***** válasza:
Keresd meg az igazi lányokat ne az ilyen műanyag emberekkel kezdj.Változtass a társaságodon.Vagy járj más helyekre.
2012. jan. 16. 23:37
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok ezzel régóta próbálok rendes, értelmes és egyben nekem tetsző barátnőt találni, de szinte mindenhol csak a nagy bulizós ribiket látom vagy pedig olyan nőkbe ütközöm, akik már több éves kapcsolatban vannak.

Pedig jó lenne érezni, hogy van kit szeretnem, aki viszont szeret engem.

Már úgy vagyok, hogy ha megölelhetek egy lányt attól is boldogabbnak érzem magam, akármilyen nyálasan meg szánalmasan hangzik.

Akinek van párja becsülje meg és örüljön, hogy van neki valaki, akitől szebb az élete. Bennem mindig felkavarodnak az érzelmek, ha egy szerelmes párt látok csókolózni egymáshoz bújni a városban vagy akárhol.

Nálam még az is nehezíti a helyzetet, hogy élőben nagyon gátlásos, félénk vagyok a kezdeményezéshez, így csak a neten próbálkozom folyamatosan, eddig sajnos sikertelenül.

Én kívánom neked kérdező, hogy találj egy olyan kincset, akire érdemes szeretet, időt, pénzt áldozni.

Kitartás ember, tudom milyen nehéz én is küzdök naponta, hogy kibírjam egyedül szeretet nélkül valahogyan.

2012. jan. 17. 00:46
 14/16 anonim ***** válasza:
mert nincs lelkük!
2012. jan. 17. 07:38
 15/16 A kérdező kommentje:
utolsó előtti hozzászólónak viszont kívánom :) remélem hogy a közeljövőben találok. :)
2012. jan. 17. 20:14
 16/16 anonim ***** válasza:

sztem 99% szereti az olyanokat,én az 1% ba vagyok benne

13L

2012. máj. 14. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!