Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől, honnantól számít egy találkozó randinak?
Min múlik hogy az együtt töltött idő egy lánnyal csupán találkozás, beszélgetés, időtöltés, vagy már randi?
Ha például elhívom egy volt osztálytársnőm (aki kedves és tetszik is nekem) hogy egyik délután üljünk be valahova beszélgetni, meginni valamit, ismerjük meg jobban egymást, akkor én csak találkozni hívtam őt, vagy már randira hívtam?
Hol a határvonal, mi az amitől randi lesz egy randi?
Dehogynem. Csak abban bíztam, ha elhívom valahová és beleegyezik, akkor talán lehet több is utána...
Természetesen egy sima beszélgetésért is bármit megadnék, de félek hogy ha meg is történne (amire eleve sajnos kicsi az esély), akkor utána még súlyosabb fájdalommal járna az ha nem lenne folytatás...
4-es Mi lenne, ha egyenes lennél?
Nem értem, hogy egy volt osztálytársat miért most akarsz megismerni? Ha meg ismered, akkor semmi kockázat nincs, legfeljebb nemet mond, ha konkrétan randira hívod. A bizonytalanságnál a nem is jobb.
Egészen mostanáig én is úgy gondoltam, hogyha elhívok egy nőt kettesben találkozni, meginni valamit, az randi.
Legalábbis eddig mindenkinek egészen egyértelmű volt. Korábban sosem botlottam olyanba, aki ne annak hitte volna.
Legutóbb viszont belefutottam egy olyan esetben, ahol a másik fél éppen az ellenkezőjéről volt meggyőződve.
Ahány ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!