Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindkettővel beszélek/találkozok pedig édes testvérek, ki fog ez derülni? Nagyon szégyellem magam 22L
Van egy testverpar. Mindkettot altalanosbol ismerem. A kisebbik osztalytarsam volt, a nagyobbik felettunk jart egy evvel.
A nagyobbik bejelolt ram irt hogy szeretne megismerni, beszelgettem vele mert elegge tetszik. Aztan ra 1 hetre bejelolt ram irt az occse is, aki az osztalytarsam volt. En azt hittem direkt csinaljak, tesztelnek hogy mit fogok szolni. En higgadtan el kezdtem vele is beszelni, regi dolgokrol meg stb, de mondta hogy szeretne talalkozni velem. Nagyon rosszul ereztem magam.
Aztan a nagyobbikkal talalkoztam, de a kisebbikkel ugyanugy beszeltem csak vele nem talalkoztam. Hat beszeltem....nem igazan irtam neki vissza csak egy egy szot mert tudtam hogy ebbol baj lesz.
Eleg szar helyzet mert mindketto bejon, de a nagyobbik jobban meg o illik hozzam. Felek hogy megtudjak egymast kozt hogy beszelek veluk es talalkoztam is az egyikkel. Ez gaz?
El kene mondanom nekik? Hogy azt hittem tesztel a nagyobbik es azert irtam vissza a kicsinek? Nagyon kellemetlen. Ki fog ez derulni koztuk?
Ha valóban csak régi dolgokról beszéltetek, mint két vokt osztálytárs, akik nosztalgiáznak, az nem gáz. Ha te nem tettél utalást arra, hogy randiznál vele, vagy nem mentél bele a találkozóba.
Ha a nagyobbik ezt megtudja, hogy beszéltetek, az így nem gáz. De ha megbeszéltél a kisebbel egy randit, akkor eléggé.
A kisebbik pedig majd megtudja vagy tőled vagy a nagyobbiktól vagy mástól, hogy a bátyjával randizol, akkor lehet, rosszul esik neki, de ha te nem ígértél neki semmit, akkor nem gáz, sima visszautasítás.
Amúgy érdekes, hogyhogy rád írtak kis különbséggel mindketten. Lehet, szóba jöttél otthon vagy egy közös társaságban, és nem beszéltek össze, csak mindkettejüknek eszébe jutott az, hogy tetszel, lehetne valami. Vagy versengenek, hogy melyik tetszik jobban neked. De akkor egyszerre írtak volna szerintem, meg ez elég gyerekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!