Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az első randira a lány hívja el a fiút, akkor a lánynak kell fizetnie mindent?
Nem egy konkrét helyre, csak ha megkérdezi, hogy van-e kedve találkozni a másiknak, a részleteket pedig közösen beszélik meg, tehát nem elhívja egy méregdrága helyre és úgy:D
Amúgy szerintetek nagyon ciki ha a lány hívja el az első randira a srácot?
Hát, engem úgy neveltek hogy az fizet aki meghívja a másikat.
Szerintem nem ciki.
Nincsenek kőbe vésett szabályok.
Engem hívott már el lány úgy, hogy kifejezetten azt mondta, hogy meghív vacsorázni, de ott derült ki, hogy nem úgy gondoltam, hogy ő fizet. :)
Tehát, ha hívsz, akkor készült rá anyagilag, de ne ragaszkodj hozzá, hogy te fizeted az egészet.
nahát, milyen érdekes, hogy így alakult ki, hogy általában:
1. a férfi hívja meg a nőt
2. az fizet, aki meghív
XDDDDD
Biztos van ilyen is, mi az elejétől kezdve felváltva fizettünk a programokon,amíg randizgattunk és amíg külön kasszán voltunk.
Manapság szerintem inkább általánosabb, hogy mindenki fizeti a saját fogyasztását. Legalábbis az én ismeretségi körömben így van. Az más helyzet, ha az egyik fél felajánlja fizetéskor, hogy hagyd csak, én állom. De a szándék legyen meg mindenkiben, hogy legalább a saját fogyasztását kifizesse.
Én például kifejezetten rosszul érzem magam, ha nem fizethetem a saját részem, én csak nagyon ritkán szoktam engedni, hogy fizessenek helyettem, mert olyankor úgy érzem, hogy most tartozom. De ez már csak az én kis személyes hülyeségem.
#3: "2. az fizet, aki meghív"
Nem vacsorázni hívta, csak talizni.
"Amúgy szerintetek nagyon ciki ha a lány hívja el az első randira a srácot?"
Ma már nem.
"Ha az első randira a lány hívja el a fiút, akkor a lánynak kell fizetnie mindent?
Nem egy konkrét helyre, csak ha megkérdezi, hogy van-e kedve találkozni a másiknak, a részleteket pedig közösen beszélik meg..."
Ebben az esetben férfiként úgy készülnék, hogy én fizetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!