Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az első randira a lány hívja el a fiút, akkor a lánynak kell fizetnie mindent?
Nem egy konkrét helyre, csak ha megkérdezi, hogy van-e kedve találkozni a másiknak, a részleteket pedig közösen beszélik meg, tehát nem elhívja egy méregdrága helyre és úgy:D
Amúgy szerintetek nagyon ciki ha a lány hívja el az első randira a srácot?
Elég ha hoz 2 csomag ropit meg 2 kis üveg innivalót, nem szükséges étterembe menni.
Amúgy manapság egyáltalán nem ciki a nőnek a férfit hívni.
De nem kell kifejezetten azt használni, hogy randiznál e...
Elég annyi, hogy nincs e kedved találkozni valamikor kettesben...elég egyértelmű.
Szerintem ha két jóérzésű ember összekerül, akkor nem fognak ebből problémát csinálni, hogy mi ciki és mi nem. Lehet követni egy általánosan elfogadható dolgot, hogy ha valaki konkrét helyre hívja el a másikat, akkor megmondhatja, hogy ide én hívtalak el, én fizetek, majd legközelebb te hívsz meg. Kész. Jóérzésű embereknél az játszódik le, hogy "Rendben, akkor mehetünk, fizetek" "Ó fizetek én, bízd rám" "Nem, nem, én hívtalak el, fizetek én" "Akkor legalább a felét had fizessem ki" "Figyelj, ezt fizetem én, legközelebb meg te hívsz meg" "Na jó, de akkor legközelebb tényleg így legyen :)"
Normális embereknél így játszódik le, ha jóérzésűek, tényleg akartak találkozni a másikkal, és jól érezték magukat. És tökmindegy a történetben ki a nő és ki a férfi.
Én magam is vallom férfiként, hogy kezdeményezzen a férfi, és hívja el a nőt először, és azt a kávét, valamit (1-2-3 ezer forint értékben) fizesse akkor már ki (Alapból nem kellene drága helyre menni). De ha úgy alakulna, hogy a nő hívja el valahova a férfit, és aztán ragaszkodik a nő a fizetéshez, akkor miért ne? Legközelebb meg én szervezem le a randit meg én fizetek. Én nem érezném kevésbé férfiatlannak magam, nem ebben mérem. Inkább abban, hogy őszinte vagyok, határozott, megbízható, figyelmes.
Az a lényeg, hogy meglegyen ez a kölcsönösség, érezd a másikon, hogy tényleg érdeklődik irántad, és azon van a hangsúly, hogy jól kijöttök, nem a formaságokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!