Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin a fiú szokott fizetni?
Igen.
Ha a lány fel is ajánlja akár hogy fizeti a saját részét, akár hogy mindkettőnkét, akkor is csak annyit mondok hogy "Nem baj, majd legközelebb te hívsz meg engem."
22/F
Illene.
Nem kell több ezer forintokat költeni, elég egy kávéra meghívni a lányt, de szerintem ez alapvető udvariasság kérdése.
22L
3:
Nyilván ha nem akarsz találkozni többet, akkor ne engedd. De nekem 10-ből 10 nő engedi, hogy én fizessek. Akkor is, ha aztán nem lesz újabb találka.
4:
Ennyire fáj mondjuk egy beülős randin elkölteni 2000 forintot fejenként egy-két pohár borra vagy valami hasonló italra?
Tudok neked egy jó mondást:
"Megtérül a befektetés, ha létrejön a lefektetés."
6, örülök hogy szebbé tehettem a napodat... máris szebben süt a nap, nem? ;)
Ha elmegyek valakivel randira, akkor az azt jelenti valamennyire bejön a külseje... aztán randi közben rájövök nem passzolunk. De nem magyarázkodom csajgyűlölőknek :)
Szerintem meg aki meghívja a másikat, az fizet.
Ha a fiú hívott randira, illik, h az első valamit ő fizesse, de kislány, sehol nincs leírva, h te nem fizethetsz neki egy sütit még vagy egy kapucsínót az ebéd után.
Ki mondta, hogy a külseje miatt nem akar vele találkozni? Lehet egyszerűen nem passzolnak, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!