Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin a fiú szokott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin a fiú szokott fizetni?

Figyelt kérdés
2016. febr. 27. 12:21
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
71%

Igen.

Ha a lány fel is ajánlja akár hogy fizeti a saját részét, akár hogy mindkettőnkét, akkor is csak annyit mondok hogy "Nem baj, majd legközelebb te hívsz meg engem."

22/F

2016. febr. 27. 12:27
 2/46 anonim ***** válasza:
72%

Illene.

Nem kell több ezer forintokat költeni, elég egy kávéra meghívni a lányt, de szerintem ez alapvető udvariasság kérdése.

22L

2016. febr. 27. 12:30
 3/46 anonim ***** válasza:
68%
Én nem szeretem ha a fiú akar fizetni helyettem is. Tuti hülye vagyok, de olyankor úgy érzem, hogy a lekötelezettje lettem és tartozom neki. Oké visszahívhatnám legközelebb, de mi van ha nem tetszik és nem akarok többet talizni vele? Akkor rögtön jöhet azzal hogy bezzeg a süti az jó volt...
2016. febr. 27. 12:43
 4/46 anonim ***** válasza:
34%
hát remélem nem, de ha mégis akkor a árszínvonal az "olcsó" lesz elsőre. Nem vagyok balek.
2016. febr. 27. 12:45
 5/46 anonim ***** válasza:

3:

Nyilván ha nem akarsz találkozni többet, akkor ne engedd. De nekem 10-ből 10 nő engedi, hogy én fizessek. Akkor is, ha aztán nem lesz újabb találka.

4:

Ennyire fáj mondjuk egy beülős randin elkölteni 2000 forintot fejenként egy-két pohár borra vagy valami hasonló italra?

Tudok neked egy jó mondást:

"Megtérül a befektetés, ha létrejön a lefektetés."

2016. febr. 27. 12:53
 6/46 anonim ***** válasza:
10%
"de mi van ha nem tetszik és nem akarok többet talizni vele?" De biztos jó humora lenne, lenne önbizalma is, akkor miért ne tetszene, jaa, akkor mégis csak a külső a legfontosabb a nőknél, igaz? pedig ti nők pofázzátok sokszor, hogy a személyiség fontosabb, mint a külső, meg a férfi csak egy fokkal legyen szebb az ördögnél. Ismét bebuktátok a hazugságaitokat,amiket irkáltok itt gyakorin, a nem a külső a fontos,hanem a személyiség maszlagot. Áá, ez az, szeretem leleplezni a bűnösöket.:) Még jó, hogy feljöttem ma gyakorira!:)
2016. febr. 27. 12:55
 7/46 anonim ***** válasza:
93%

6, örülök hogy szebbé tehettem a napodat... máris szebben süt a nap, nem? ;)

Ha elmegyek valakivel randira, akkor az azt jelenti valamennyire bejön a külseje... aztán randi közben rájövök nem passzolunk. De nem magyarázkodom csajgyűlölőknek :)

2016. febr. 27. 13:00
 8/46 anonim ***** válasza:
0%
Persze 7-es magyarázkodj csak, hiába, az ítéletet meghoztuk, bűnös vagy te is,meg a többi nő is, csak belekeveredtek a saját hazugságaitokba. :) Ja, igaz is: Bezzeg a süti és a kávé jól esett igaz? :)
2016. febr. 27. 13:13
 9/46 anonim ***** válasza:

Szerintem meg aki meghívja a másikat, az fizet.

Ha a fiú hívott randira, illik, h az első valamit ő fizesse, de kislány, sehol nincs leírva, h te nem fizethetsz neki egy sütit még vagy egy kapucsínót az ebéd után.

2016. febr. 27. 13:14
 10/46 anonim ***** válasza:

Ki mondta, hogy a külseje miatt nem akar vele találkozni? Lehet egyszerűen nem passzolnak, ennyi.

2016. febr. 27. 13:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!