Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin a fiú szokott fizetni?
Ha viszont "nem" akkor utána a beszélgetésnek vége mindörökké, szóval elveszik az a kis szál ami addig volt... És marad a kétely: "talán később kellett volna kérdezni?"
Meg én random nem találkozgatom senkivel, nálam az már egy nagyon komoly szándéknyilatkozat. Viccből meg "talán"-ra nem találkozom senkivel. Csak olyannal akitől akarok is valamit. És nem egy gagyi éjszaka vagy ilyesmi. Szóval keményen tétje van... Kevés hölgy van akik érdekelnek komolyabban is... Mármint az írásaik, gondolatviáguk alapján. Külőre nem alapozom.
Én se szidok ne aggódj - csak zavar. Bánt és sért, főleg ha hazudozással tér ki a dolgok elől. Tessék megmondani az igazat: ronda vagy, szar vagy, felgyújtanálak élve stb. Az a sok szar kamu amit végig kellett hallgatni - mivel okot sosem adok a távozásra így gondolom könnyebb hazudozással távozni.
Te nem félnél...? Bár - bocsás meg ezért - de neked nem kell, mert csajszi vagy. Vagyis, ha nem lesz tökéletes vagy ilyemsi akkor rá lehet kenni az egészet, hogy "ő akarta" - ha meg jó akkor "te is akartad".
Ezért van ez a "hívjam csak el én őt" dolog - miközben nem ad egyértelmű jelet vagy cáfolatot - hogy utána rám lehessen kenni az egészet, hogy az én hibám minden. Nekem már maga a kudarcélmény is padlóra küldő hatás, de ha még belém is rúg párat - vagy nekiáll HAZUDOZNI ami még rosszabb - az nagyon kemény.
A hazudozás nagyon felidegesít vagy hogy mondjam. Lekezelő, lenéző dolog, mindenféle zsar kamut kitalálni, hogy miért takarodjak. És annyi ilyet végighallgattam - olvastam - már, hogy... előre tudom mi fog következni. És pontosan. Ugyanazok a szar dumák elveszett jelszavakról, tönkrement gépekről, orvosi utasításokról, gonosz szülőkről meg minden ilyen baromság. Mind kamu egytől-egyig, csak nem értem miért nem egyszerűbb egy takarodj, mert szar vagy-ot mondani. Értek a szóból. Nem jó ez az álságos "te jó vagy csak blablabla". Nem, nem vagyok az, ha az lennék nem kellene éppen ezt végigolvani/hallgatni. Küöösen zavaró az "én nem akarok senkivel seem összejönni" duma, utána 2 nap és látod/hallod ahogy mással lődörög. Ezek után vajon mennyire volt igaz a duma...?
Beleőrülök amúgy. Esküszöm beleőrülök - több dologba is, de kezdem érezni, ahogy szétesik a tudatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!