Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin a fiú szokott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin a fiú szokott fizetni?

Figyelt kérdés
2016. febr. 27. 12:21
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
0%

Ha viszont "nem" akkor utána a beszélgetésnek vége mindörökké, szóval elveszik az a kis szál ami addig volt... És marad a kétely: "talán később kellett volna kérdezni?"

Meg én random nem találkozgatom senkivel, nálam az már egy nagyon komoly szándéknyilatkozat. Viccből meg "talán"-ra nem találkozom senkivel. Csak olyannal akitől akarok is valamit. És nem egy gagyi éjszaka vagy ilyesmi. Szóval keményen tétje van... Kevés hölgy van akik érdekelnek komolyabban is... Mármint az írásaik, gondolatviáguk alapján. Külőre nem alapozom.

2016. febr. 27. 14:35
 32/46 A kérdező kommentje:
Mellesleg velem is fordult már elő olyan, hogy jól éreztem magam a randin, azt hittem, hogy lesz valami a dologból, de nem keresett utána a fiú, mégsem kezdtem el őt vagy alapból a férfi nemet szidni, hogy milyen szemét az összes, csak azért, mert neki nem jöttem be. Tovább kell lépni és próbálkozni.
2016. febr. 27. 14:37
 33/46 anonim ***** válasza:
Dehogynem biztos. Sok nőnél próbálkoztam már sok szituációban sok helyen. Elég nektek annyi,hogy jóképű legyen, aztán kész, szartok ti a személyiségre, ha nem így lenne, már feleségem lenne gyerekkel. ha megvan a jó külső nálatok már nyerő a férfi, akkor is, ha a 8 általános épen hogy 2-essel elvégezte.
2016. febr. 27. 14:38
 34/46 anonim ***** válasza:

Én se szidok ne aggódj - csak zavar. Bánt és sért, főleg ha hazudozással tér ki a dolgok elől. Tessék megmondani az igazat: ronda vagy, szar vagy, felgyújtanálak élve stb. Az a sok szar kamu amit végig kellett hallgatni - mivel okot sosem adok a távozásra így gondolom könnyebb hazudozással távozni.

2016. febr. 27. 14:39
 35/46 A kérdező kommentje:
Nem, semmi tétje nincs annak, hogy elhívsz valakit találkozni... Csak szerintem te magadnak se mered bevallani, de félsz tőle és kifogásokat keresel..
2016. febr. 27. 14:40
 36/46 A kérdező kommentje:
33-as, rád inkább nem fordítok több energiát, látom nem sikerült felfogni, amiket eddig írtam. :D
2016. febr. 27. 14:43
 37/46 anonim ***** válasza:
Kérdező, amit itt összehordtok, azokat már olvastam ezerszer kb. ez a "nem passzolunk, meg nincs meg a kémia" a ronda vagy helyettesítése, semmi több. A "randiztam nem túl helyes fiúkkal is, akinek megfogott a személyisége, és lett folytatás, vagy "randiztam jóképű fiúval,de nem jött be a stílusa, ezért nem lett semmi" pedig csak kitaláljátok,hogy jobb színben tűnjetek fel.
2016. febr. 27. 14:49
 38/46 anonim ***** válasza:

Te nem félnél...? Bár - bocsás meg ezért - de neked nem kell, mert csajszi vagy. Vagyis, ha nem lesz tökéletes vagy ilyemsi akkor rá lehet kenni az egészet, hogy "ő akarta" - ha meg jó akkor "te is akartad".

Ezért van ez a "hívjam csak el én őt" dolog - miközben nem ad egyértelmű jelet vagy cáfolatot - hogy utána rám lehessen kenni az egészet, hogy az én hibám minden. Nekem már maga a kudarcélmény is padlóra küldő hatás, de ha még belém is rúg párat - vagy nekiáll HAZUDOZNI ami még rosszabb - az nagyon kemény.

A hazudozás nagyon felidegesít vagy hogy mondjam. Lekezelő, lenéző dolog, mindenféle zsar kamut kitalálni, hogy miért takarodjak. És annyi ilyet végighallgattam - olvastam - már, hogy... előre tudom mi fog következni. És pontosan. Ugyanazok a szar dumák elveszett jelszavakról, tönkrement gépekről, orvosi utasításokról, gonosz szülőkről meg minden ilyen baromság. Mind kamu egytől-egyig, csak nem értem miért nem egyszerűbb egy takarodj, mert szar vagy-ot mondani. Értek a szóból. Nem jó ez az álságos "te jó vagy csak blablabla". Nem, nem vagyok az, ha az lennék nem kellene éppen ezt végigolvani/hallgatni. Küöösen zavaró az "én nem akarok senkivel seem összejönni" duma, utána 2 nap és látod/hallod ahogy mással lődörög. Ezek után vajon mennyire volt igaz a duma...?

Beleőrülök amúgy. Esküszöm beleőrülök - több dologba is, de kezdem érezni, ahogy szétesik a tudatom.

2016. febr. 27. 14:52
 39/46 A kérdező kommentje:
Nem csak kitaláltam, de nem fogom bizonygatni. Egy csúnyább fiú igenis lehet nagyon jófej, kedves, vicces, sok esetben még normálisabb is, mint a nagyon helyes fiúk, mert ők meg általában beképzeltek a külsejük miatt, ami nekem nagyon nem jön be. Azért, mert te eddig nem találtad meg a megfelelő lányt, továbbra se kéne szidni a női nemet.
2016. febr. 27. 14:56
 40/46 A kérdező kommentje:
ÚRISTEN. Miért kéne félni egy olyan nőtől, akit még sose láttál élőben, ennek semmi tétje nincs, nem kell ennyire halálosan komolyan venni. Csak egy k**va találkozás. Elhiszem, hogy idegesítőek a kifogások, de ha a csalódások miatt már el se hívsz senkit, ne csodálkozz, ha nem lesz párod soha az életben.
2016. febr. 27. 14:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!