Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok mikor ki szokott fizetni a kapcsolatban?
A barátom szokott fizetni, még akkor is, amikor én szerettem volna. Néha meghívom erre-arra, ennek örül is, de az alapértelmezett beállítás valamiért az nála, hogy ő fizet. Ami mondjuk logikus is, mert ő az, aki dolgozik kettőnk közül, én még csak tanulok egyelőre. De akkor is.
21/l
Nálunk inkább barátom, küzdeni kell érte hogy fizethessek néha. Nagy dolgokat mi nem szoktunk venni 1-1 sör/energiaital vagy csoki, ilyesmiket max :)
Én 19 vagyok, még tanulok, ő 24, dolgozik már évek óta, 8 hónapja vagyunk együtt
Nem hiszem, hogy furcsa lenne csak azért, mert felmerül egy kérdés. Ez csupán kíváncsiság, hogy másnál hogy megy. :)
Sajnos nem lakunk együtt még, ő szeretett volna összeköltözni, mert februárban diplomázik és viszonylag jól fizető munkája van, én még egyetemre járok és diákmunkát dolgozom, de sajnos nem keresek túl sokat csak havi 50-60 ezret és nem szeretném, hogy ő tartson el ha az én pénzem elfogy, emiatt én még várnék az összeköltözéssel.
Fele-felét nem tudjuk fizetni, mert általában bankkártyával fizetünk és nincs nálunk kp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!