Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok mikor kapcsolatban vagytok meddig tart az "izgulós" időszak?
Az előző barátnőmnél nagyon ritka volt az az izgulós időszak, nem szerelem volt első látásra az idő során megismertük egymást és úgy jöttünk össze. De a másik volt barátnőmnél ott neten ismertük meg egymást és az első találkozásunk napja előtt már izgultam pedig már láttuk egymást kamerán keresztül is, már akkor totál szerelmesek voltunk de amikor találkozásra került a sor teljesen leblokkoltam annyira paráztam még beszélni sem tudtam rendesen, de a barátnőmmel is ez volt nagyon izgultunk mindketten, de aztán el lazultunk és jobb lett. Persze 2 évig jártunk imádtuk egymást majdnem mindig volt egy kis izgalom hogy most mi lesz, hogy lesz stb... Teljesen nem múlt el de csillapodott.
A mostani barátnőmmel is szintén neten ismerkedtem meg, igaz ő helyben lakott láttuk is már egymást élőben de akkor nem figyeltünk fel úgy egymásra és akkor amikor már javában beszélgettünk, váratlanul futottunk össze egyik utcában és akkor volt egy kis izgulós helyzet de hamar túltettük magunkat rajta, de akárhányszor találkoztunk mindig volt egy pici izgulás, de a végén már belejöttem a dolgokba és már kiismertük egymást annyira hogy már nem volt miért izgulni. De mindig amikor találkoztunk már amikor még csak gondoltam rá amikor mentem felé vagy őt vártam valahol egyből verni kezdett a szívem ameddig meg nem csókoltuk egymást, utána jobb lett, de nagyon szerelmesek vagyunk még most is. Ha délelőttös vagyok és felhív hogy ha végeztem akkor találkozzunk a munkahelyem előtt a portán mert gyakran jön erre a busza és mindig leszáll itt akkor mikor már kifelé menet megyek egyből elkezd verni a szívem amikor arra gondolok hogy ott áll kint és engem vár. De ez hihetetlen érzés és örülök annak hogy van miért izgulni így meg a tudat hogy vár rám valaki aki nagyon szeret és én is szeretem őt.
Én addig voltam izgulós, amíg csak az együtt járás időszaka volt, 1-1 találkozás előtt:) . De 1 év után összeköltöztünk, szóval minden nap láthattam a szerelmemet:)
Most már 3,5 éve vagyunk együtt, 2 éve összeházasodtunk:) Ezt még jobban imádom :) mert minden nap együtt ébredünk, együtt fekszünk:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!