Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin a fiú szokott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin a fiú szokott fizetni?

Figyelt kérdés
2016. febr. 27. 12:21
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
0%
" Én például randiztam már nagyon helyes fiúval, de végül belsőre nem volt az esetem, untam, alig vártam, hogy vége legyen, de randiztam már teljesen átlagos, nem túlzottan helyes fiúval is, aki annyira normális és jófej volt, hogy a külsejét is szebbé tette, akartam a folytatást." Igen, én meg majd ezeket el is fogom hinni,mert olyan hülye vagyok, hogyne! Minden nő ezzel a betanult hazugsággal jön mostanában...randiztam nem túlzottan helyes fiúval...persze kis csillag, ezzel a mesével esetleg a játszón etesd Pistikééket talán ők elhiszik, de ebben sem vagyok biztos.
2016. febr. 27. 13:53
 22/46 A kérdező kommentje:
Nem kell elhinned, nem fogok neked magyarázkodni, de nagyon el vagy tévedve. Ne csodálkozz, ha nem érdeklődnek irántad a lányok, ha ennyire megkeseredett vagy és mindent a külsőre fogsz, valószínűleg belül nincs benned semmi érdekes.
2016. febr. 27. 13:55
 23/46 anonim ***** válasza:

Bennem van érdekes, talán túl sok is... Nekem az első találkozás előtt nagyon sok infót át kell adjak, hogy elsőre ne ezekkel kelljen indítani vagy legyen piszok rossz első benyomás - és automatikusan az amit a #10 alatt írtak - mert nem volt módom elmagyarázni mit miért teszek és hogyan. Minek mi az oka - minden mindennel összefügg...

Az első találkozást azért nem erőltetem még mert általában az több 100 kilométert jelent... Tudom okosabb lenne helyben keresni, de itt csak cigányok vannak, a jobb magyarok pedig mind elkeltek már a korosztályomban.

2016. febr. 27. 14:15
 24/46 A kérdező kommentje:
Oké, én ezt elhiszem, viszont a nőktől se várd, hogy kitartóan levelezzenek veled hónapokig, ez egy idő után fárasztó, akármennyire is érdekes vagy.
2016. febr. 27. 14:22
 25/46 anonim ***** válasza:

Jó, ha unják és találkozni akarnak akkor miért nem mondják? Én várom az egyértelműsítő utalásokat, de ennek hiányában én nem fogom erőltetni. Mert értelmetlen... Ha nem akar velem találkozni akkor az onnantól veszett fejsze nyele.

Nem tudom, mások hogy csinálják biztos könnyebb és "menőbb" mikor a csávó odafüttyent hogy "gyeremá" aztán "járunk dikk?"...

2016. febr. 27. 14:25
 26/46 A kérdező kommentje:
Talán mert arra várnak, hogy te hívd el őket, mivel te vagy a férfi... Hihetetlen, hogy ezt magyarázni kell és még a nőket állítod be "gonosznak". Ilyen hozzáállással ne csodálkozz.
2016. febr. 27. 14:27
 27/46 anonim ***** válasza:

Egyérteműsítés nélkül hogyan hívjak el bárkit is? Talán-ra meg 50%-ra? Hogy lehessen engem okolni ha "szar" vagyok nekik és lehessen mondani hogy "te erőltetted annyira".

2016. febr. 27. 14:29
 28/46 anonim ***** válasza:
kérdező! Belül tele vagyok értékes tulajdonságokkal,de ezt nem tudom bizonyítani a külsőm miatt, mert elhajtanak az első pár másodpercben. Erről ennyit, én tapasztaltból beszélek,nem ilyen szerelmes habos-babos tündérmesékből mint te.
2016. febr. 27. 14:31
 29/46 A kérdező kommentje:
Talán úgy, hogy rákérdezel, hogy "Lenne kedved valamikor találkozni velem?" Ha igen, találkoztok, ha nem, nem..
2016. febr. 27. 14:31
 30/46 A kérdező kommentje:
28-as, nem kell általánosítani, nem minden nő hülye p*csa! Azért, mert valaki elküldött, még nem biztos, hogy más is el fog..
2016. febr. 27. 14:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!