Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin a fiú szokott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin a fiú szokott fizetni?

Figyelt kérdés
2016. febr. 27. 12:21
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
31%
Bírom ezeket a joker dumákat :D "nem passzolnak" meg "nincs kémia" :D
2016. febr. 27. 13:21
 12/46 anonim ***** válasza:
Kívánom nektek, hogy legalább egy hétre változzatok át csajjá és éljétek a mi életünket... aztán majd meglátom hogy fog ízleni a süti ha közben a srác folyamatosan csak taperolni fog... mondjuk lehet ez nektek tetszene :D Vagy olyan unalmas, hogy számolod randi közben a másodperceket és azon gondolkodsz, hogy köszönj el úgy lehetőleg minél hamarabb, hogy ne sértődjön meg... :)
2016. febr. 27. 13:25
 13/46 anonim ***** válasza:
De ha valaki elmegy találkozni a másik emberrel mondjuk 1 hét beszélgetés után, és kiderül hogy a másik büdös, vagy úgy beszél mint egy tahó (mert nincs ideje szépen megfogalmazni a mondanivalóját mint neten), esetleg köpköd minden 3. szó után akkor szerinted még egyszer találkozni kéne vele? Rengeteg olyan szokása lehet egy embernek ami neten nem derül ki és zavarja a másikat. Függetlenül a külsőtől.
2016. febr. 27. 13:26
 14/46 anonim ***** válasza:
18%

Ez az, hogy már rögtön az első 3 perc után el van döntve, hogy "na ez el lesz hajtva"... Mert csak. Esélyt nem kap, az első benyomás nem volt " A Tökély".

2016. febr. 27. 13:29
 15/46 A kérdező kommentje:
14-es, szörnyen fárasztó és nehéz felfogású vagy, nem csodálom, ha elhajtanak a lányok. :(
2016. febr. 27. 13:30
 16/46 anonim ***** válasza:
0%

Nem hajtanak el, mert cak biztosra megyek. Eddig bevállt. csak zavaró amit a többiekkel művelnek - vagyis inkább ez az álságos mellébeszélősdi. "Kémia" meg ilyenek - ugyan már. Ez egy divatos kifogás, olyan megfoghatatlan dolog, mint a "megálmodtam" meg a "csillagokban állt", "női megérzés" stb.

2016. febr. 27. 13:34
 17/46 anonim ***** válasza:
10-es!Nem kell mondania senkinek,hogy a külseje miatt nem akar találkozni vele, tudom én azt magamtól is :) nem passzolnak, nincs meg a kémia= nem elég jóképű. Ennyi! Ja meg valaki írta,hogy unalmas a randi, persze, mert nem egy "brattpit" hasonmás ül vele szemben, hanem csak egy átlag kinézetű férfi.
2016. febr. 27. 13:39
 18/46 A kérdező kommentje:
Nagyon el vagytok tévedve néhányan.. Én például randiztam már nagyon helyes fiúval, de végül belsőre nem volt az esetem, untam, alig vártam, hogy vége legyen, de randiztam már teljesen átlagos, nem túlzottan helyes fiúval is, aki annyira normális és jófej volt, hogy a külsejét is szebbé tette, akartam a folytatást.
2016. febr. 27. 13:42
 19/46 anonim ***** válasza:
0%
Én a legjobbamat próbálom adni - netes felületen általában - de hiába. Legtöbbször vagy nem értik, vagy pont leszarják. Épp csak azt nem mondják "érdektelen". Pedig én nem az a tőmondatokban beszélős típus vagyok. Legrosszabb mindig a hazudozás benne. Olyan szar sztorikkal/kifogásokkal szakadnak meg levelezések, hogy komolyan könyvet kellene írnom róla... Ha nem szomorítanának el meg is tenném.
2016. febr. 27. 13:46
 20/46 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem neten kéne ismerkedni..:) Vagy ha igen, minél hamarabb személyes találkozásra terelni a szót, sokan nem szeretnek írogatni/levelezni (én sem).
2016. febr. 27. 13:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!