Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Adnátok mégegy esélyt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok mégegy esélyt egy második randinak?

Figyelt kérdés

Nemrég megismertem egy srácot, és ma együtt töltöttük a délutánt. Elég kellemesen telt, szimpatikus fiú, csak valahogy a hazaúton kiábrándultam belőle. Autóval volt és felajánlotta,hogy hazavisz, de útközben defektet kaptunk. Meg sem próbálta lecserélni a kereket, pedig minden szerszám és pótkerék is volt az autóban, ehelyett egyből az apját hívta, aki 20perc után megérkezett és lecserélte.

Számomra ez nagyon unortodox, nő létemre sem jutna eszembe ilyenkor,hogy a szüleimet zargassam ilyesmivel.

2022. ápr. 16. 20:27
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
84%

Hagyjuk mar ezt a kamukerdest. Egyebkent tok normalis dolog, hogy az ember segitseget ker a szuleitol, gondolom az apjat sem valami Debrecen-Sopron tavbol rangatta oda, kozel volt, o biztos ertett hozza, a srac meg nem csinalta. A leiras alapjan pedig egy egyszeru muvelet, nem kell hozza segitseg, ez nem egy mutet, hogy az asszisztens adogassa a masik kezebe a szerszamokat xD

De ok, te kisgyerekkent csirkeket vagtal le, az vegul is tok normalis dolog, abszolut gyerekhobbi.

2022. ápr. 16. 21:46
 22/42 A kérdező kommentje:

Nem az autója vagy a jogsija érdekel! Mégis hogyan lehetett erre következtetni a kérdésből?

Egyedül az zavar, hogy egy 10perces rutinmunkáért az apját hívja. Mi lesz később, ha úgy alakul a kapcsolatunk,hogy összeköltözünk? Majd éngem is felhív a munkahelyemen,hogy menjek haza megmelegíteni a húslevest vagy kinyitni egy konzervet?

2022. ápr. 16. 21:47
 23/42 anonim ***** válasza:
80%
Senkinek nem megy minden, ez a baj a mai világba, ha valami nem megy kérj segítséget, ha segítséget kérsz: ennyit se tudsz?
2022. ápr. 16. 21:50
 24/42 anonim ***** válasza:
42%
Hát most le leszek pontozva, de basszus ne legyen már probléma, hogy egy férfitől egy férfiaknak való feladatot el merjünk várni nő létünkre. Nem az lett volna a feladat, hogy a pasi egy komplett 3 fogásos vacsit készítsen el hibátlanul.
2022. ápr. 16. 21:56
 25/42 anonim ***** válasza:
73%
Ok, hogy nem megy minden, na de hogy meg sem próbálja? Nekem is kiábrándító lenne. Én nagyon nagyra becsülöm a férjemben, hogy kb nincs az a műszaki probléma, amit ne tudna megoldani. Nekem ez sokat jelent.
2022. ápr. 16. 21:56
 26/42 anonim ***** válasza:
16%
Régen az autóvezetői vizsgához kötelező tananyag volt a kerékcsere. Most már nem az?
2022. ápr. 16. 21:58
 27/42 anonim ***** válasza:

"Esélyt adni"? Ha ez így felmerült benned, inkább hagyd a dolgot.

#22 Kérdező ne aggódj. Ebből aligha lesz összeköltözés.

2022. ápr. 16. 22:04
 28/42 anonim ***** válasza:
69%

Mi lesz később?

Megváltozik, tanul, talpraesettebb lesz.

De ha nem, akkor te úgyis olyan iszonyú talpraesett vagy, es ennyi történésből az egész személyiségéről képet kaptál, biztos, hogy mindenhez is érthetsz, úgyhogy majd te megoldod a gondokat.

Engem sokszor bántottak, hogy nő létemre nem főzök, aztán mikor férjhez mentem, rákényszerültem, megoldottam. Ha a férjemben anno felmerült bolna, hogy azért ne legyen 2. randi mert, nem vagyok házias, ma nem élnénk együtt boldogan.

2022. ápr. 16. 22:07
 29/42 anonim ***** válasza:
26%

28

Pont, hogy nem akarja megoldani az összes dolgot! Ha meg akarná oldani, akkor neten megkereste volna az instrukciókat és megcsinálta volna maga.

És a példád sem jó. Tegyük fel, hogy a férjednek az első randitokon fájt volna a feje és te felhívtad volna anyádat, hogy jöjjön oda a kávézóhoz, oldja meg a dolgot. Nem gondolom, hogy ezt tetted volna.

2022. ápr. 16. 22:16
 30/42 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, szerintem lepjel tovább, ha ez zavar. Bár a helyzetet megoldotta tökéletesen szerintem. Mindenhez nem érthetünk a világon, ő tudta kinek szóljon. Ha apa nem ért volna rá, hívja az autó clubot. Az a lényeg, hogy a helyzetet megoldja. Ezt megtette.
2022. ápr. 16. 23:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!